BİM markette üst düzey değişiklik! Yönetim kurulu başkanı ayrıldı

BİM yönetim kurulu ve icra kurulu başkanlıkları görevini yürüten Mustafa Latif Topbaş'ın şirketten ayrılması sonrası CEO görevine Haluk Dortluoğlu atandı.

EKONOMİ 01.09.2023, 13:25
2
BİM markette üst düzey değişiklik! Yönetim kurulu başkanı ayrıldı
BİM'de üst düzey değişiklik gerçekleşti. Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre, CFO pozisyonundaki Haluk Dortluoğlu şirketin yeni CEO'su oldu.
Değişiklikler şirketin yönetim kurulu ve icra kurulu başkanlıkları görevlerini yürüten Mustafa Latif Topbaş'ın şirketteki görevlerinden ayrılma kararı alması üzerine yaşandı.
Şirketin yönetim kurulu 31 Ağustos 2023 tarihinde, boşalan yönetim kurulu üyeliğine Mahmud Muhammed Topbaş'ın atanmasına, İcra Kurulu Üyesi ve COO Galip Aykaç'ın yönetim kurulu üyeliğine atanmasına ve kendisinin şirketteki mevcut görevlerinden ayrılmasına karar verdi.
Kurul Mahmud Muhammed Topbaş'ın Yönetim Kurulu Başkanı, Galip Aykaç'ın ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilmesini kararlaştırdı. Şirket icra kurulunun lağvedilerek, CEO pozisyonunun ihdas edilmesine ve Haluk Dortluoğlu'nun CEO olarak atanmasına karar verdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
Namaz Vakti 01 Ekim 2023
İmsak 05:07
Güneş 06:26
Öğle 12:34
İkindi 15:54
Akşam 18:31
Yatsı 19:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı