BİM resmen zehir saçıyor! Görenlerin midesi kalktı... Bu bize reva mı?

Vatandaşların sıklıkla tercih ettiği zincir market BİM insanları zehirleme devam ediyor... Kontrolsüz ve denetimsizliğin gözler önüne serildiği BİM'de küflü ve SKT'sı geçmiş ürünler tepki topluyor.

EKONOMİ 23.02.2023, 21:25
2
BİM resmen zehir saçıyor! Görenlerin midesi kalktı... Bu bize reva mı?
Vatandaşların sıklıkla tercih ettiği zincir marketlerden biri olan BİM’de satılan bir ürün mide bulandırdı. Sık sık tarihi geçmiş ürün satışıyla müşteriler tarafından şikayet edilen zincir market BİM bu kez küflü kaşar peynir ile gündeme geldi.
Denetlemeden BİM raflara konulan ürünler insan sağlığını tehdit etmeye ediyor. Son olarak BİM’den alışveriş yapan bir müşteri, 159 TL verip aldığı kaşar peynirin çürüdüğünü fark edince duruma tepki gösterdi.
Küflü kaşar peynirin fotoğrafını çeken müşteri, BİM tepkisini, “Bim'den 159 TL verip kaşar peyniri aldım. Her tarafı kül. Ayıptır paramızla zehirliyorsunuz bizi. Mahkemeye vereceğim inşallah başkaları zehirlenmez. Bir de bilet yokmuş gibi davranıyorlar. Sizleri kimse mi denetlemiyor.” ifadeleriyle dile getirdi.
BİM’in Düzce Merkez Hürriyet caddesindeki mağazasından alışveriş yapan bir müşteri, aldığı patates cipsinin son kullanma tarihinin 3 ay geçtiğini görünce şikayette bulundu.
Ürünün tarihinin geçtiğini kanıtlamak için çektiği fotoğrafı da paylaşan müşteri, duruma tepkisini, “BİM marketten patito marka sade patates cipsi aldım kullanım tarihi 3 ay geçmiş inanılır gibi değil. 1-2 gün değil 3 ay çalışanların gözünden kaçtı desem kısa bir süre değil. Bunlar para için herşeyi yapar. Lütfen bu marketten alışveriş yaparsanız mutlaka son kullanım tarihine bakınız.” ifadeleriyle dle getirdi.
Bunun yanı sıra Konya’nın Karatay ilçesi Mengene caddesindeki BİM mağazasında son kullanma tarihi 1,5 ay geçmiş olan muzlu süt satıldığı ortaya çıktı. Duruma tepki gösteren müşteri, “Son kullanma tarihinin geçmiş olduğunu söylememize rağmen raftan ürünleri kaldırmadılar. Dikkatsizlik mi yoksa bilerek mi yapılıyor.” dedi.
Antalya'da bulunan bir başka BİM müşterisi ise “6 Şubat 2023 Antalya hurma mahallesinden almış olduğum BİM mağazasında ki kaşar peyniri 3 gün içerisinde küflendi. Ayrıca ben aldığımda 133.50'tl idi. İadeye gittiğimde 149.90 TL olmuş. 1 haftada nasıl oluyor da 16.40 TL zam yapabiliyor anlamıyorum. Bim biz insanlara nasıl bir gıda yediriyor çok merak ediyorum. Resmen bizlerin sağlığını hiçe sayıyorlar.” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı