Bin yıl geçse de önce ahlak ve maneviyat

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Gaziantep Şubesi Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneği döneminde görev almış eski Gaziantep il ve ilçe başkanlarını Vefa Gecesi’nde bir araya getirdi.

GÜNDEM 23.09.2022, 07:20
2
Bin yıl geçse de önce ahlak ve maneviyat
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Gaziantep Şubesi, Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneği Gaziantep Şubesi’nde bir zamanlar başkanlık görevini ifa etmiş eski il ve ilçe başkanlarını bir araya getirerek vefa gecesi düzenledi. AGD Gaziantep İl Başkanı İzzettin Beyaz, AGD Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Fatih Evyapan ve Özcan Fidan’ın yanı sıra Saadet Partisi Genel merkez Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Mehmet Karalar ve Saadet Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet İslam da Vefa Gecesi’ne katılım gösterdi. Coşkulu bir atmosferde gerçekleştirilen program, yerel medya mensupları tarafından yoğun ilgiyle takip edildi. Kur’an tilavetiyle başlayan program AGD Gaziantep Şube Başkanı İzzettin Beyaz’ın açılış konuşmalarıyla devam etti.  AGD Genel Başkan Yardımcılarının konuşmalarından sonra geceye katılan Millî Görüş emektarlarına çalışmalarından dolayı üstün hizmet belgesi verildi.

Açılış konuşmalarını gerçekleştiren AGD Gaziantep İl Başkanı İzzettin Beyaz, “Siz değerli başkanlarımızı geçmişi yâd etmek, fikir ve düşüncelerinizi almak için bir araya getirmek istedik. Davetimize katılan, katılamayan tüm başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Necmettin Erbakan Hocamızı, Oğuzhan Asiltürk ağabeyimizi bu davaya hizmet ederken vefat eden tüm büyüklerimizi ve Milli Gençlik Vakfı Gaziantep İl Başkanlığı ve milletvekili olarak hizmet veren Bedri İncetahtacı hocamızı rahmetle yâd ediyoruz.  Geçici şeylere takılmadan, önce ahlak ve maneviyat merkezli çalışmalarımıza devam ediyoruz. ‘Hak ile meşgul olmazsan, batıl seni işgal eder’ düşüncesiyle Hakk’ı yaşamaya, tebliğ etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

İnsanlığın zulüm dünyasında yaşadığını kaydeden Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkan Yardımcısı Özcan Fidan da kurtuluş reçetesinin İslamiyet’te saklı olduğunun altını çizerek, “İnsanlık maalesef zulüm dünyasında yaşıyor. Zulüm dünyasından kurtulmanın tek bir ilacı vardır. O da çağlar üstü İslam nizamıdır yani Millî Görüş’tür. Bize kurtuluş reçetesi olarak İslamiyet yeterlidir. Hakk’ın tesisi için canhıraş çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Evyapan ise gecede yaptığı konuşmada, Millî Görüş’ün medeniyet projesi olduğunu belirterek, güçlü medeniyetlerin ancak güçlü insanlarla kurulabileceğini anlattı ve “Bundan dolayı güçlü insanları yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Eninde sonunda insanlığı yeniden inşa ve ihya edecek olan bu medeniyet projesi mutlaka zafere ulaşacaktır. Allah’ın vaadi yakındır ve mutlak zafer bizimdir” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı