Binali Yıldırım kazayı anlattı: Bir kaç takla attık

Azerbaycan'da geçirdiği trafik kazası sonrası tedavisi tamamlanan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, hastaneden ayrılırken açıklama yaptı ve "Ağır bir kaza geçirdik" dedi.

GÜNDEM 27.10.2022, 13:40
10
Binali Yıldırım kazayı anlattı: Bir kaç takla attık
Azerbaycan’da trafik kazası geçiren ve oradaki tedavisinin ardından İstanbul’a sevk edilen AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ndeki tedavisinin ardından taburcu oldu.
Hastaneden ayrılırken kısa bir açıklama yapan Yıldırım, kaza ve tedavi sürecine ilişkin bilgi verdi. Yıldırım açıklamasında şunları söyledi:
“Bundan tam bir hafta önce 20 Ekim’de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Azerbaycan’a yaptığı ziyaret sebebiyle heyet halinde günübirlik ziyarete gitmiştik. Dönüş yolunda aracımız kaza yaptı.

Birkaç takla attık, ağır bir kaza geçirdik. Rabbimize şükür ediyoruz, kazanın boyutuna göre elde ettiğimiz sonuç Rabbim sakladı, korudu.
Milletimizin duası, eşimizin dostumuzun duası bizim bu kazadan yaralarla sağ çıkmamıza vesile oldu.
Kaza sonucu başımda cerrahı müdahaleyi gerektiren bir kesik vardı. 2 defa ameliyat gerektirdi.
Ayrıca köprücük kemiği iman tahtasından ayrılmıştı, bu da halledildi. 2 kaburga kırığım vardı, bunlar da zaman içerisinde iyileşecek.
Azerbaycan’da yapılan ilk müdahalelerin ardından memleketimize döndük. İyiyiz bundan sonraki tedavimiz evde devam edecek”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı