Bindiği asansör yere düşen Ahmet Davutoğlu'dan ilk açıklama

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Van'da asansör kazası geçirdi. Davutoğlu, "Böylesi bir kazayı ufak tefek hasarlarla atlattığımız için Allah'a şükür ediyoruz" dedi.

GÜNDEM 18.10.2021, 13:35
7
Bindiği asansör yere düşen Ahmet Davutoğlu'dan ilk açıklama
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun partisinin Van programı sırasında, bindiği bir asansörün bir kat yere çakılması sonucu belinde ciddi bir sıkıntı meydana geldiği duyurulmuştu. Kaza haberini Habertürk yazarı Nagehan Alçı köşesinden aktarmıştı.
Ahmet Davutoğlu, geçirdiği kaza sonrası açıklamada bulundu.Ahmet Davutoğlu kaza geçirdi: Asansör çakıldı, belinde sıkıntı var
Yerel Van Havadis gazetesine konuşan Davutoğlu, "Çok şükür olayı ucuz atlattık. Böylesi bir kazayı ufak tefek hasarlarla atlattığımız için Allah'a şükür ediyoruz. Radyo ve Televizyon programından sonmra doktora gittik, iğne falan yapıldı. Doktorlar bana ayaklarımı sürekli hareket halinde bulundurmam gerektiğini söylediler. Oturmamın gerektiği yerde 20 dakikada bir ayağa kalkarak ayaklarımı hareket ettirmem gerekli olduğunu söyleyen doktorlar, bir hafta içinde sağlığıma kavuşabileceğimi ifade ettiler. Bizimle en iyi şekilde ilgilenen ve büyük bir ilgi gösteren tüm doktorlarımıza çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
Ahmet Davutoğlu Van programını tamamladıktan sonra Ankara'ya gitmek üzere yola çıktı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:31
Güneş 05:56
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:21
Yatsı 20:41
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı