Bir ilk! Matrax gece canlı yayınında onlarca ayçiçek yağı dağıtıldı

Dün Türkiye radyolarının gündüz ve akşam kuşaklarında bir ilk yaşandı. Kafa Radyo'da Zeki Kayahan Coşkun, ayçiçek yağı fiyatlarına tepki olarak bedava ayçiçek yağı dağıtması ilgiyle karşılandı.

EKONOMİ 19.11.2021, 13:10
32
Bir ilk! Matrax gece canlı yayınında onlarca ayçiçek yağı dağıtıldı
Son aylarda ayçiçek yağı fiyatları üzerinde yaşanan zamlar vatandaşın cebini etkiledi. Dün, Türkiye radyolarında gündüz ve akşam saatlerinde ayçiçek yağı dağıtılarak bir ilk yaşandı. Kafa Radyo’da “Zekirdek” ve “Matrax” programlarıyla bilinen Zeki Kayahan Coşkun’un programını takip eden dinleyicilerden 3 kişi canlı yayına bağlanarak İzmir’de ayçiçek yağı dağıttı. Gündüz Zekirdek programına bağlanan Gürkan isimli dinleyici bulunduğu yere gelenlere bedava 5 tane ayçiçek yağı dağıtmıştı. Akşam saatlerinde de ayçiçek yağı dağıtımı devam etti.
Ünlü radyocu Zeki Kayahan Coşkun’un akşam Matrax canlı yayınında da ayçiçek yağı dağıtılacağını söylemesi ilgiyle karşılandı.5 litrelik ayçiçek yağı fiyatı 130 TL’ye kadar çıktı. Son zamlarla beraber yüksek ayçiçek yağı fiyatlarına tepki olarak Matrax yayına bağlanan üç dinleyicinin katkısı ile İzmir Buca Şirinyer'de 15 dakika içinde bedava 60 adet 1 litrelik ayçiçek yağı ve lokum dağıtıldı.
Zeki Kayahan Coşkun, “Matrax’tan Robin Hood hizmeti… Olandan, olmayana… 60 adet ayçiçek yağı, 30 paket lokum halkla canlı yayında radyoda yapılan duyuruyla paylaşıldı. Un, patates, soğan, tuvalet kağıdı vs. paylaşımı ve dayanışması önümüzdeki günlerde olacaktır…” ifadelerini kullandı.
Dinleyiciler ise, “Herkesin emeğine sağlık. İşte Matrax, işte dayanışma” yorumlarında bulundu.
Öte yandan Zeki Kayahan Coşkun, milligazete.com.tr’nin “Bedava ayçiçek yağı dağıtılacak! Türkiye radyolarında bir ilk” başlıklı ayçiçek yağı dağıtımını haber yapmasını canlı yayında okudu. Coşkun, milligazete.com.tr’yi haberinden dolayı tebrik etti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı