Bir parti daha Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteğini açıkladı

28 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinin ikinci turuna yaklaşırken, bir parti daha Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini duyurdu.

GÜNDEM 25.05.2023, 18:50
2
Bir parti daha Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteğini açıkladı
Ülkem Partisi lideri Neşet Doğan, 28 Mayıs'ta gerçekleşecek ikinci tur Cumhurbaşkanlığı Seçimi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini duyurdu. Ankara İl Başkanlığı'nda yapılan açıklamada, parti olarak milletin birliği ve beraberliği için mücadele etme hedeflerini vurguladı.
Doğan, Ata İttifakı'ndaki bazı partilerin milliyetçilik ve vatanseverlik iddialarının aslında koltuk ve güç hırsıyla hareket ettiklerini belirtti. Ayrıca, PKK terör örgütüyle işbirliği yapanların tarafında yer almanın Türk milletine saygısızlık olduğunu dile getirdi.
Ümit Özdağ'ın Millet İttifakı'nı destekleyeceğini açıklamasını eleştiren Doğan, Türk milleti ve milliyetçiler olarak devlet ile halkı karşı karşıya getirmemek adına üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getireceklerini ve Sinan Oğan'ın da desteğini alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini ifade etti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı