“Birlikte çözeceğiz”

Saadet Partisi Sivrice İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın, "Sorunları birlikte çözeceğiz" dedi.

GÜNDEM 17.01.2023, 04:35
2
“Birlikte çözeceğiz”
Saadet Partisi seçim çalışmalarının yanında il ve ilçe olağan kongrelerine de devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz gün Saadet Partisi Sivrice İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Saadet Partisi Sivrice İlçe Başkanlığı’na Hacı Bayram Pınar’ın seçildiği kongreye, Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın, Saadet Partisi Elazığ İl Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saadet Partisi Sivrice İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi’nde katılımcılara hitap eden Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın, “Sivrice gibi çok değerli ve kıymetli bir ilçemizde hastane yok. Burası köy değil dikkatinizi çekiyorum bir ilçe. Tarım bitmiş, hayvancılık bitmiş, işsizlik had safhada. Tüm bunlardan dolayı ilçelerimiz göç veriyor. Göç verince ne oluyor? Örf, adet, gelenek, görenek, töre, ahlâk ve aileler yok oluyor. Bu saydığım problemler müşterek problemlerimizdir. Bunları birlikte çözeceğiz. Ve inşallah en büyük yatırımları Hazar Gölü’ne, Sivrice’mize yapacağız. Kimsenin şüphesi olmasın“ ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı