“Biz bu milletin hakkını tefecilere, faizcilere, peşkeş çekmeyeceğiz”

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tacettin Çetinkaya, Aksaray İl Başkanı Levent Şahin ve partili yöneticileriyle birlikte düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM 23.01.2023, 04:35
2
“Biz bu milletin hakkını tefecilere, faizcilere, peşkeş çekmeyeceğiz”
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tacettin Çetinkaya, “14 Mayıs’ta 2023 seçimleri ya olmak ya da olmamak ya ezilmek, bütün bu zorluklara katlanmak yoksa buna karşı biz hayır diyoruz, biz artık ezilmeyeceğiz. Biz bu milletin hakkını tefecilere, faizcilere, yabancı sermayeye peşkeş çekmeyeceğiz, bu ülkenin güzel kaynaklarını önce kendi milletimiz için kullanacağız” dedi.
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tacettin Çetinkaya, Aksaray İl Başkanı Levent Şahin ve partili yöneticileriyle birlikte düzenlediği basın toplantısında “Saadet Sahada” programı kapsamında kentte yapılan çalışmalara ilişkin bilgi verdi. Çetinkaya, şunları söyledi:

“Hiçbir zaman siyaseti bir makam, bir menfaat, para veya bir ayrıcalık için yapmadık, yapmıyoruz, böyle bir niyetimiz yok. İlla bir milletvekili olacağız diye ortaya çıkmıyoruz, milletvekili olmak istesek olacağımız yerlere giderdik.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti çok güçlü olursa mağdur ve mazlumların problemlerini çözer. Buna biz yeniden büyük Türkiye diyoruz. Yeniden büyük bir Türkiye, yaşanılabilir Türkiye’de gerçekleşir. Yaşanabilir bir Türkiye nedir? En temel haklarını adil bir şekilde karşılayan bir ülke demektir, en temel haklar nelerdir? Sağlık hizmetleridir, eğitim, gıda hizmetleridir. Bir insanın en temel gıdasını, eğitimini ve en temel sağlık hizmetlerini karşılayamazsanız siz yaşanabilir bir ülke değilsinizdir. Yaşanabilir bir ülke, bunların hepsini en iyi şekilde karşılayan, sanki bahşiş verir gibi halkı ezmeye çalışan, bakışlarıyla, tavırlarıyla ezmeye çalışan bir ülke değildir. Halkımızın hizmetçisi olarak gören, hakka hizmeti halka hizmet olarak gören bir anlayışı da ancak biz yapabiliriz. Bu noktada biz ittifaklar da yaparız, iktidara gelmek için meşru her türlü yolu deneriz, gayri meşru yola sapmayız.

Zam diye bir kavramımız var. Bu zam kavramı, memura, işçiye zam verirken zam olarak geçiyor, öbür tarafta vergiye ve birçok şeye zam geldiği zaman bu zam olmuyor, bunun adı güncelleme oluyor. Kavram değişiyor, memura zam veriyor, iyileştirmeler yapıyor. Bunun adı zam, birçok vergiye, birçok cezaya gelen zamlara da güncelleştirme diyor, dolayısıyla kavramları değiştirdiler bunlar. Saadet Partisi seçime hazır bir parti.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı