Boston, Durant'e talip oldu: Brooklyn'in istekleri dudak uçuklattı

Brooklyn Nets ve Kevin Durant arasındaki anlaşmazlık bu yazın en büyük tartışma konularından biri olmaya devam ediyor.

SPOR 11.08.2022, 17:50
1
Boston, Durant'e talip oldu: Brooklyn'in istekleri dudak uçuklattı
NBA’de 2022 yaz döneminin en büyük başlığı Kevin Durant’in takasını istemesi oldu. Golden State Warriors ile yaşadığı şampiyonlukların ardından bırakacağı miras için Brooklyn Nets‘e gelerek şampiyonluk kovalamayı seçen Durant, başarısızlıkların ardından takımdan ayrılma kararı aldı.
Halihazırda Nets ile dört sene kontratı bulunan 34 yaşındaki süper star için Nets de tok satıcıyı oynamak zorunda kalıyor.
Boston Globe‘tan Adam Himmelsbach’in haberine göre; Brooklyn, Boston’dan Durant için ilk olarak hem Jayson Tatum hem de Jaylen Brown’ı istedi.
Celtics bu teklifi haliyle reddedince Brooklyn’in istediği paket Brown, Marcus Smart ve bir dolu ilk tur hakkının etrafında şekillenmeye başladı.
Fakat Celtics bu denli bir paket vermek için de niyetli değil.
Pazartesi günü Shams Charania, Nets’in Durant karşılığında istediği paketin çok tuzlu olduğunu ve takımın sahibi Joe Tsai’nin Durant’i takaslamak isteyen ekipten alabileceği her parçayı almak istediğini söylemişti.
Bu bağlamda düşününce Nets’in Celtics’in kabul etmeyeceğini bile bile Tatum ve Brown’ı beraber istemesi sürpriz olarak gelmiyor.
Çıkmaza doğru sürüklenen Durant-Nets anlaşmazlığında ise en son Joe Tsai, genel menajer Sean Marks ile koç Steve Nash’in arkasında durarak yıldız oyuncusunun isteklerine karşı gelmişti. Bunun üzerine Durant’in de Nets dönemini kafasında bitirdiği biliniyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı