Böylesi ilk! AKP İl Başkanına askeri tören! Komutan görevden alındı

Gedikler Jandarma Karakolu'nu ziyaret eden Tunceli AK Parti İl Başkanı Sercan Özaydın'a askeri tören düzenlendi. Valilik yaptığı inceleme sonrası karakol komutanını görevinden aldı.

GÜNDEM 28.07.2022, 11:20
1
Böylesi ilk! AKP İl Başkanına askeri tören! Komutan görevden alındı
AK Parti Tunceli İl Başkanı Sercan Özaydın'ın Çemişgezek Gedikler Jandarma Karakol Komutanlığı'nı ziyaret düzenledi. sırasında Özaydın askeri törenle karşılandı. Karşılamada, AK Parti Çemişgezek İlçe Başkanı, AK Parti Çemişgezek Belediye Başkanı Metin Levent Yıldız hazır bulundu.
Tören kıtasını selamlayan AK Parti Tunceli İl Başkanı Sercan Özaydın'a brifing verildi.
Bu anlara ait fotoğraf kareleri AK Partili Çemişgezek Belediye'sinin Twitter hesabından paylaşıldı. Paylaşımda, “İl başkanımız, belediye başkanımız ve ilçe başkanımızla beraber Gedikler Jandarma Karakolu’nu ziyaret ettik. Görevlerini fedakarca yapan, vatanımızın korunmasında büyük emekleri olan güvenlik güçlerimizin Rabbim yar ve yardımcısı olsun.” denildi. Ancak gelen tepkiler üzerine paylaşım kısa süre sonra silindi.
Tunceli Valiliği, sosyal medyaya da yansıyan görüntülere ilişkin sosyal medyadan açıklama yaptı. Valilik “27 Temmuz 2022 günü basına ve sosyal medya platformlarına yansıyan Çemişgezek ilçemiz Gedikler Jandarma Karakol Komutanlığı ziyareti görüntüleri ile ilgili olarak; konunun tüm yönleriyle araştırılması için valiliğimizce gerekli işlemler başlatılmıştır.” ifadelerini kullandı.
İnceleme sonrası Çemişgezek Gedikler Jandarma Karakolu Komutanı görevden alındı.
Basına ve Kamuoyuna27 Temmuz 2022 günü basına ve sosyal medya platformlarına yansıyan Çemişgezek İlçemiz Gedikler Jandarma Karakol Komutanlığı ziyareti görüntüleri ile ilgili olarak; konunun tüm yönleriyle araştırılması için valiliğimizce gerekli işlemler başlatılmıştır. pic.twitter.com/4gKkulZCLw
— T.C.Tunceli Valiliği (@TunceliValiligi) July 27, 2022

Basına ve Kamuoyuna27 Temmuz 2022 günü basına ve sosyal medya platformlarına yansıyan Çemişgezek İlçemiz Gedikler Jandarma Karakol Komutanlığı ziyareti görüntüleri ile ilgili olarak; konunun tüm yönleriyle araştırılması için valiliğimizce gerekli işlemler başlatılmıştır. pic.twitter.com/4gKkulZCLw — T.C.Tunceli Valiliği (@TunceliValiligi) July 27, 2022

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı