Bryant Dunston'ın yeni sezon hedefi belli: Arka arkaya üçüncü kupa

Anadolu Efes’in deneyimli uzunu Bryant Dunston, Euroleague'de yeni sezon öncesi iddialı açıklamalarda bulundu.

SPOR 25.09.2022, 19:00
4
Bryant Dunston'ın yeni sezon hedefi belli: Arka arkaya üçüncü kupa
Turkish Airlines EuroLeague’de yeni sezonun başlamasına kısa süre Pavlos Giannakopoulos turnuvasında boy gösteren Anadolu Efes, Maccabi Tel Aviv karşısında galip gelerek organizasyonu üçüncü sırada tamamladı.
Karşılaşmanın ardından Eurohoops TV mikrofonlarına konuşan Bryant Dunston, birçok konuda açıklamalarda bulundu. Deneyimli oyuncu, EuroLeague’de daha önce ulaşılmamış bir başarı için çalıştıklarını söylerken devşirme oyuncu tartışmalarına da değindi.

Bryant Dunston‘ın açıklamaları şu şekilde:
“Bu turnuva her zaman harika geçiyor. Neredeyse her yıl buraya geliyoruz ve üst düzey takımlarla mücadele ediyoruz. Salonda harika bir atmosfer oluyor. İlk maçta Panathinaikos‘a kaybetmiştik ama sonrasında iyi bir karşılık verdik ve bugün Maccabi‘yi yendik.”
“Bu uzun bir sezon. Hala kendimizi çözmeye çalışıyoruz. Birlikte oynamayıp öğrenip yaptığımızdan zevk almaya çalışıyoruz. Takım olarak bir kimlik yaratmaya çalışıyoruz ve bu biraz zaman alacak. Fakat söylediğim gibi bu uzun bir maraton. Umarım sezona iyi başlayıp momentumu yakalarız.”
“Aklımda takımımız adına birçok hedef var. Takım başarısına yardımcı olabileceğimi hissediyorum. Daha önce yapılmamış bir şeyi yapmaya çalışıyoruz. EuroLeague’de arka arka üçüncü şampiyonluğu kazanmaya uğraşıyoruz. Bu kolay olmayacak. Tarihte kimsenin ulaşamadığı bir başarı. Bunun için hazırım. Çalışmalıyız, her gün daha iyiye gitmek için bir fırsat.”
“Üç sayılık atışlar basketbolun kullanmadığım bir parçasıydı. Söylediğim gibi, birçok konuda sıkı çalışıyorum. Olabilecek her senaryoya hazır olmaya çalışıyorum. Bu sezon takımdan bir süre uzak kalacak oyuncular var, bu yüzden sorumluluk alıp 4 numarada oynamam gerekebilir. Bu kariyerimde ilk kez karşılaştığım bir durum ama takıma yardımcı olmak için elimden geleni yapacağım.”
“Ülkeden ülkeye değişir. Bazı ülkeler devşirme oyuncu konusunda rahatsız hissedebilir, bazıları daha rahat olabilir. Bildiğiniz üzere ben de bir devşirme oyuncuyum. O yüzden buna inanıyorum. Ülke bu konuda rahat olduğu sürece kimseye sorun yaratmaz. Her şey basketbolu daha iyi hale getirmek için. Bence bunda bir sorun yok.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı