Bu 39 ilde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji'den kritik uyarı geldi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, pazartesi gününden itibaren 39 il için yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı. Sağanak yağışların hafta boyu devam etmesi bekleniyor.

GÜNDEM 12.06.2022, 19:35
1
Bu 39 ilde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji'den kritik uyarı geldi
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre; 13.06.2022 Pazartesi günü ülkenin büyük bir bölümünde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu Bölgesi ile Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısı yapıldı.
Adana, Afyonkarahisar, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Burdur, Çankırı, Çorum, Denizli, Eskişehir, Giresun, Gümüşhane, Hatay, Isparta, Mersin, İzmir, Kayseri, Kırşehir, Konya, Kütahya, Manisa Kahramanmaraş, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Samsun, Sivas, Tokat, Trabzon, Uşak, Yozgat, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Osmaniye’de Pazartesi günü yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün 13- 19 Haziran 2022 tarihlerini kapsayan haftalık tahminine göre hava sıcaklıklarının mevsim normalleri civarında, iç kesimlerde yer yer mevsim normalleri altında seyredeceği belirtildi. Yağışların gelecek hafta pazar gününe kadar sürmesi bekleniyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı