Bu kez fena yakalandılar! MEB aynı kütüphaneyi 2. kez açtı

Atatürk Fen Liseli Mezunları Derneği koordinatörlüğünde bağışlarla yaptırılan kütüphane Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yeni yapılmış izlenimi oluşturularak yeniden açıldı.

GÜNDEM 08.08.2022, 19:35
1
Bu kez fena yakalandılar! MEB aynı kütüphaneyi 2. kez açtı
Milli Eğitim Bakanlığı, 2019'da İstanbul'da Atatürk Fen Lisesi'nde yapılan 2020'de ise açılış töreni gerçekleştirilen kütüphaneyi yeniden açtı.
Açılış töreni yeniden yapılan kütüphaneye tarihçi yazar Erhan Afyoncu'nun ismi verilirken kütüphaneyi bakanlığın yaptırdığı izleniminin verilmesi de tepkilere neden oldu.
İstanbul Atatürk Fen Lisesi Mezunları Derneği (AFLİM), ve Okul Aile Birliği'nin destekleriyle Atatürk Fen Lisesi'ne 2020 yılında Bilişim Teknolojileri Atölyesi, Robotik Kodlama Atölyesi ve Okul Kütüphanesi yaptırıldı.
Okula kazandırılan bölümlerin açılışı ise 2020 yılında, Kadıköy Kaymakamı Dr. Mustafa Özarslan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.
Söz konusu açılışın haberine ise Kadıköy Kaymakamlığı'nın resmi internet sitesinde yer verildi.
Cuma günü Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in katılımıyla okulda aynı kütüphane İstanbul Atatürk Fen Lisesi Erhan Afyoncu Kütüphanesi ismiyle yeniden açıldı.
Açılış töreni bakanlığın sosyal medya hesabından ve internet sitesinden de kamuoyuna duyuruldu. Bakanlığın sosyal medyada yer verdiği fotoğraflar ise kütüphanede bir değişiklik olmadığını gözler önüne serdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı