Bu ne saygısızlık! Doktor'dan hemşirenin başörtüsüne çok ağır hakaret!

Ankara 29 Mayıs Devlet Hastanesinde Ortopedist Doktor Sakıp Eren Olcay ameliyathanede bulunan hemşirenin başörtüsünü hedef alarak çok ağır hakaretlerde bulundu

GÜNDEM 19.08.2022, 21:50
13
Bu ne saygısızlık! Doktor'dan hemşirenin başörtüsüne çok ağır hakaret!
Türkiye, ne yazık ki 28 Şubat artığı zihniyetin yansımalarıyla ara ara karşılaşmaya devam ediyor.
Geçtiğimiz günler de Prof. Dr. ünvanlı Üstün Dökmen, Psikologlar ve Psikiyatristlerin başörtüsü ile çalışmasının doğru olmadığını söyleyerek, kadınların inaçlarından dolayı taktıkları başörtünün empati yapmalarına engel olduğu gibi manasız bir çıkışta bulunmuş bu olayın kamuoyuna yansıması nedeni ile büyük tepki almıştı.
Bu olayın hemen ardından Ankara'daki 29 Mayıs Devlet Hastanesinde yine skandal bir olay meydana geldi.
29 Mayıs hastanesinde çalışan ortopedi doktoru Sakıp Eren Olcay ameliyat sırasında hemen bitişikte bulunan başka bir ameliyathane de görevli hemşireye başörtüsü nedeni ile ağza alınmayacak hakaretlerde bulundu.
"Burada herkes kurallara uyacak, uymayan ise ... gidecek. Devlet bunların yüzünden böyle oldu, bunları her yere yerleştirdiler. O dindarsa ben dinsizim" şeklinde sözlü tacizde bulunduğu hemşireye daha sonra ise " Kamu kurumları mahvedildi, hiçbir kurum düzgün çalışmıyor. Ameliyathane kurallarında başörtülü girecekse içeri .... gitsin. .... başörtüsünün defolup gitsin." sözleri ile ağır hakaretlerde bulundu.
Bu yaşanan olay o sırada ameliyathanede bulunan diğer sağlık personelleri tarafından tutanak altına alındı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı