BUHARA OKULUNA KÜTÜPHANE VE ZEKA OYUNLARI ATÖLYESİ AÇILIŞI YAPILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın eşi Emine ERDOĞAN’ın başlatmış olduğu “Kütüphanesiz Okul Kalmayacak” Projesi kapsamında Hassa Buhara İlk/Orta Okulu’na kütüphane kuruldu.

GÜNDEM 12.01.2022, 14:29 12.01.2022, 14:47
103
BUHARA OKULUNA KÜTÜPHANE VE ZEKA OYUNLARI ATÖLYESİ AÇILIŞI YAPILDI

    Ayrıca okula kütüphanenin yanı sıra 
   Kadın Hekimler Vakfı(KAHEV) tarafından yapılan Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesininin de açılışı gerçekleştirildi.
Kütüphane ve Zeka Oyunları Atölyesinin açılışına;
   Hassa Kaymakamı Ahmet Korkmaz, Hassa İlçe Milli Eğitim Müdürü Sait Bayraktar, Şube Müdürü Erdal Okutan, İlçe jandarma Komutanı Üsteğmen Mesut Özcan,Aktepe Karakol Komutanı Teğmen Serdar Pars, KAHEV temsilcisi Dr Özlem Yılmaz, Hassa Muhtarlar Dernek Başkanı Muhammet Sağır,Buhara Mahallesi Muhtarı Bilal İnce ,okul Müdürleri katıldı.
Kütüphane salonu ve zeka oyunları Atölyesinin açılış kurdelesini kesen Hassa Kaymakamı ve katılımcılar, kütüphane de ve atölyede incelemelerde bulundular. Okul Müdürü Abidin Bağeker ‘den yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Öğrenci ve öğretmenlerle sohbet ederek kütüphane ve zeka oyunlarının önemine değindiler.
Okul Müdürü Abidin Bağeker;
“Öğrencileri çayın hastalığı bilgisayar oyunları ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla başlatılan kütüphane kampanyasına kendilerinin de dahil olduklarını belirti.
 Ayrıca akıl ve zeka Oyunları Atölyesi kurmakla da eğitime katkı sağladıklarını  dile getirdi.
Okul Müdürü Bağeker;
Katılımlarından dolayı başta Kaymakam Beye ve bütün katılımcılara teşekkür ederek, KAHEV temsilcisi Dr Özlem Yılmaz’a da şükranlarını sundu.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Sait Bayraktar’da yaptığı açıklamada;
 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın eşi Emine ERDOĞAN’ın başlatmış olduğu “Kütüphanesiz Okul Kalmayacak” kampanyasını ilçe genelinde eksiksiz yürüttüklerini ifade ederek, gayretlerinden idareci ,öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti. 
Hassa Kaymakamı Ahmet KORKMAZ ise yaptığı açıklamada;
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın eşi Emine ERDOĞAN’ın başlatmış olduğu, “Kütüphanesiz Okul Kalmayacak” kampanyasına hassa İlçesinde bütün paydaşların katılım sağladığını belirtti. Pandemi gölgesinde yürütülen bu kampanyanın  beklenen düzeyden daha yüksek olduğunu dile getirerek, öğrencilerimizi çağın hastalığı haline gelen akıllı telefon tablet ve bilgisayar ounları bağımlılığından kitap sevgisiyle kurtaracaklarını söyledi. Çalışma ve gayretlerinden dolayı bütün eğitim camiasına teşekkür etti.
Kütüphane ve zeka atölyesi incelemeleri sonrası öğrencilerin gerçekleştirdikleri fen ve teknoloji projeleri sunumu ve gösterileri katılımcıları memnun etti.
Açılışın ardından mahalle muhtarı ve okul idaresi tarafından katılımcılar onuruna kahvaltı verildi.
Buhara Okuluna Akıl ve zeka oyunları Atölyesi kazandıran KAHEV temsilcisi Dr Özlem Yılmaz’a katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:53
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:23
Yatsı 20:43
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı