Buket Aydın'dan Ahmet Hakan'a tepki: Kıskançlıktan gözün dönmüş

Buket Aydın'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile canlı yayında program yapmasına Ahmet Hakan tepki gösterdi. Daha sonra Ahmet Hakan'ın tepkisine Buket Aydın'dan sert yanıt geldi.

GÜNDEM 12.04.2021, 08:35
25
Buket Aydın'dan Ahmet Hakan'a tepki: Kıskançlıktan gözün dönmüş
Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Haber Global'de yayınlanan 'Koltuk' programında Buket Aydın'ın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu ağırlamasına tepki gösterdi.
Kılıçdaroğlu'nun Aydın'a hatırlatma yaparak gülmesini istemesi için Hakan, "Madem karşılıklı bu kadar mutluydunuz, bu kadar mesuttunuz, bu kadar razıydınız birbirinizden... CNN Türk’ten ne istediniz?" dedi.
BUKET AYDIN SERT İFADELER KULLANDI
Hakan'a isim vermeden "Kıskançlıktan gözün dönmüş" ifadelerini kullanan Aydın Twitter hesabından şu ifadeleri kullandı:
"Sürekli dönen neye hizmet ettiği belirsiz bir gazeteci var adını yazmaya gerek yok gözlüklü bıyıklı biri diyeyim... Yazı yazmış dediler 'ben okumuyorum' bana söylediler. Neymiş Kemal bey neden benim programa çıkmış? Yazısında bir haber kanalını savunuyor aklınca. Ya önce adam gibi araştır. O eski yayın bahsettiğin kanalda değil. Senin zamanında kibarca şutlanıp benim getirildiğim diğer kanal var ya hani senin içine oturan işte o kanalda yapıldı. Dolayısıyla senin kanalın protesto edilmesinin konuyla alakası yok. Kıskançlıktan gözün dönmüş."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı