Bülent Aydemir'den Ümit Özdağ'a sert tepki: "Üzerime gelirlerse..."

Bülent Aydemir, 3 ay önce Özdağ'ın parti kuracağını açıkladığında kendisini yalancılıkla suçlayan Ümit Özdağ'a canlı yayında sert tepki gösterdi.

GÜNDEM 05.03.2021, 20:10
18
Bülent Aydemir'den Ümit Özdağ'a sert tepki:
Habertürk TV Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir, 3 ay önce canlı yayında Ümit Özdağ'ın parti kurma çalışmalarını başlattığını duyurmuştu. Aydemir'in bu sözleri o günlerde siyasetin gündemine otururken farklı bir gazeteye konuşan Ümit Özdağ, Bülent Aydemir'i yalancılıkla suçlamıştı.
Aradan 3 ay geçtikten sonra Ümit Özdağ, İYİ Parti'den istifa etti ve parti kuracağını açıkladı.
Gazeteci Bülent Aydemir, kendisini yalancılıkla suçlayan Ümit Özdağ'a canlı yayında sert ifadelerle tepki gösterdi.
Habertürk'te her sabah gündemi yorumlayan Bülent Aydemir, Para Gündem programında konuyla ilgili şunları söyledi;
"17 Aralık 2020. Bu programda dedim ki; Ümit Özdağ'ın parti kurması kesinleşti. Bunun bir kulis bilgisi olduğunu, kesinleştiğini söyledim. Elimde doneler vardı; partinin ambleminden tut da ismine kadar. Ümit Özdağ açıklamadı dün ama parti kuruyorum dedi.
Biraz daha üzerime gelirlerse açıklarım ismi de amblemi de. Burada böyle, kafadan konuşmuyoruz. Halkıma hep doğru bilgi verdim. Hiçbir zaman yanıltmadım. Ama siyasetçiler yalan söylüyorlar. Çıkıp bir gazeteye dedi ki; 'Bülent Bey'den duydum parti kuracağımı. Böyle önemli bir haberi muhatabına sormadan haber yapmak gazetecilik değil, böyle bir durum yok.'
Çıkın o zaman millete söyleyin, yol haritanız var. Şunu diyebilirsiniz; ben şu an hazır değilim bunu açıklamaya, planlamam var. Dediğim gibi yolu açık olsun. İnsanların gözünün içine baka baka yalan söylemem. Millete doğruları söylemek lazım.
Siyasette, en başta ahlak ve erdem gerekir. Yoksa istediğiniz yerde siyaset yaparsınız.
Kalkıp böyle birini yalancılıkla itham ederken iki kere düşünmek lazım. Ben kaynağından bilgi alıyorum. Birkaç kez teyit ediyorum.
Asla kasıtla Ümit Özdağ'ın parti kurması beni sadece haberci olarak ilgilendiriyor. Bana yalancı demiş. 3 ay geçmedi, ortaya çıktı.
Ben gazeteci olarak halkıma doğruları söylüyorum. Partinin amblemi ve ismini merak eden varsa da açıklarım.
Biz bu haberi 17 Aralık'ta verdik. Bugün itibarıyla da ortaya çıkmış oldu."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı