Burak Elmas: Fatih Terim’den başkan yardımcısı olmasını istedim!

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Habertürk TV’de katıldığı programda oldukça dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

SPOR 25.01.2022, 22:50
4
Burak Elmas: Fatih Terim’den başkan yardımcısı olmasını istedim!
Katıldığı söz konusu TV yayınında Türkiye Futbol Federasyonu’nu eleştiren Burak Elmas, “Federasyonun ciddi anlamda Galatasaray karşıtı olduğunu düşünüyorum. Hakemlerin bazı hatalarının istekli yapıldığını düşünüyorum. Hatta federasyonda bizim gitmemizi isteyenlerin bunları yaptırdığını bile düşündüm. Hâlâ da düşünüyorum.” dedi.
Fatih Terim ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Elmas, “Özellikle Fatih Terim konusunda çok hassas davranmaya çalıştım. Camiamız için çok değerli bir futbol adamı, kendisini çok sevdiğim bir Galatasaraylı. Fakat doğru olduğunu düşündüğüm kararı almak zorundaydım. Kararımın da arkasındayım. Fatih Terim'in hala çok önemli bir futbol aklı olduğunu düşünüyorum. Galatasaray'da çok fazla futbol aklı yok. Fatih Terim'den, başkan yardımcısı olarak futbol aklı olarak bu projeye devam etmesini istedim ama hocamız bunu istemediğini söyledi.” ifadelerini kullandı.
Başkan Elmas, “Morutan ve Cicaldau, hocamızın da istediği oyunculardı. Listemizde varlardı. Bu liste doğrultusunda transfer ettik.” diyerek sezon başında takıma dâhil edilen ve özellikle son dönemde eleştiri oklarının hedefinde olan Rumen futbolcuların transferi ile ilgili bilgi verdi.
Yeni teknik direktör Domenec Torrent’in takımın başına getirilmesi sürecine de değinen Elmas, “Galatasaray Spor Kulübü Başkanı istediği teknik direktörle, istediği zaman görüşebilir. B planı olarak görüşme yapmaya mecbur. Domenec Torrent ile görüşmeyi ben yaptım, teknik direktör olarak getirmek benim kararım.” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı