Burak Elmas yeniden aday oluyor! Adnan Polat ve İnan Kıraç hamlesi...

Galatasaray'da başkan adaylığını koymaya hazırlanan Burak Elmas'ın yönetimine Adnan Polat'ın oğlu Kerim Polat ve İnan Kıraç'ın kızı İpek Kıraç'ı almak istediği iddia edildi.

SPOR 12.05.2022, 14:00
6
Burak Elmas yeniden aday oluyor! Adnan Polat ve İnan Kıraç hamlesi...
Galatasaray’da 11 Haziran’da yapılacak olan seçime kadar köprünün altından çok sular akacağa benziyor. 30 Nisan’daki seçim için mevcut adaylar Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu tekrar adaylıklarını açıklaması beklenirken, sürpriz isimlerin de ortaya çıkabilir!
Galatasaray üyesi Fırat Develioğlu’nun tedbir davasında mahkeme mevcut yönetime seçme ve seçilme hakkı tanımıştı. Başkan Burak Elmas’ın aday olup olmayacağı merak edilirken, gündeme bomba gibi bir haber düştü.
Spor Gecesi Digital Youtube kanalında gazeteci Haluk Yürekli, 11 Haziran’da yapılacak seçime Burak Elmas’ın aday olacağını ifade etti. Elmas’ın hazırlıklar yaptığını belirten Yürekli, camianın önde gelen isimleriyle toplantı halinde olduğunu belirtirken, Adnan Polat ile yapılan görüşmeyi de aktardı.
Burak Elmas geçtiğimiz günlerde Adnan Polat ile bir araya gelerek adaylık konusunu konuştu. Yönetimine Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat’ı almak istediğini söyleyen Elmas, İnan Kıraç’ın kızı İpek Kıraç’ı da listeye dahil etmek için çalışmalar yürüttüğü ifade edildi.
Bilindiği gibi İpek Kıraç ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un akraba olması sarı-kırmızılı camiada nasıl bir tepkiye yol açacağı şimdiden merak ediliyor.
Öte yandan programda Galatasaray’ın eski başkanlarından Ünal Aysal’ın da söylemlerine yer verildi. Haluk Yürekli’nin bilgisine göre; Ünal Aysal, “Burak Elmas’a haksızlık yapıldı. Bir dönem daha devam etmeli” dediği kaydedildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı