Burak Yılmaz'dan sert sözler: Önce kendi içimizdekileri temizlemeliyiz

Burak Yılmaz, Hollanda'ya 6-1 yenildiğimi maç sonrası "Önce kendi içimizdekileri temizlemeliyiz. İçimizde gibi görünüp terbiyesizce hareket yapanları temizlememiz lazım." çarpıcı açıklamalarda bulundu

SPOR 08.09.2021, 08:20
15
Burak Yılmaz'dan sert sözler: Önce kendi içimizdekileri temizlemeliyiz
A Milli Takım, 2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu maçında Hollanda'ya 6-1 yenildi. Ay-Yıldızlılar bu sonucun ardından grupta 3. sıraya yerleşti. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Burak Yılmaz, çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
"Utanç verici bir gece. Ne diyeceğimizi bilmiyoruz" diyen Burak Yılmaz, "Arkadaşlarımız, teknik heyet, tüm Türkiye olarak çok üzgünüz. Herkesten özür dileriz. Arkadaşlarımız çok genç ve çok değerli. Böyle bir akşamda onları daha fazla yerin dibine vurmadan destek olmalıyız. Hollanda karşısında güçlü duramadık. Norveç maçına konsantre olmalıyız. Özür dileriz." dedi.
"Bir bedel olacaktır, ağabeyleri olarak ben üstlenirim." diye açıklamada bulunan Yılmaz, "Arkadaşlarımız çok genç. Böyle bir akşamda onları dibe vurmayalım, örnek olalım ve destek verelim. Belki ben de iyi bir abi, iyi bir kaptan olamadım. Tek bir kişiye hesap kesemedik. İyi günde aileysek, kötü gündede aile olmak lazım." ifadelerini kullandı.

"Önce kendi içimizdekileri temizlemeliyiz" diyen Burak Yılmaz şöyle konuştu:

"İçimizde gibi görünüp terbiyesizce hareket yapanları temizlememiz lazım. Terbiyesizce tweet atanlara 'Dur' demeliyiz. Ne gerekiyorsa yaparım. Birinin adamı olarak ahkam kesmekle olmuyor. Hayatım boyunca ne Şenol'un, ne Ahmet'in, ne Mehmet'in adamı oldum. Ben bırakmam gerekiyorsa bırakırım. Daha top kaleye girmeden 'Şenol istifa' diyenler, tweet atanlar var. Hiç kimse onları insan yerine koymazken biz konuşurduk. Arkadan vururlar."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı