Çağlar Söyüncü'ye Serie A'dan talip çıktı

İngiliz takımı Leicester City forması giyen milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü için Serie A ekiplerinden Juventus harekete geçti.

SPOR 04.04.2021, 21:05
41
Çağlar Söyüncü'ye Serie A'dan talip çıktı
İtalya Serie A'da şampiyonluk umutları iyiden iyiye biten ve Şampiyonlar Ligi'ne erken veda eden Juventus önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Savunma hattına bir takviye yapmak isteyen İtalyan ekibinde ilk hedef Çağlar Söyüncü.

Yeni bir takım inşa etmek isteyen patron Agnelli, takımı işlemeye savunma hattından başlayacak. Bonucci ve Giorgio Chiellini'nin ilerleyen yaşlarından dolayı iki ismi de rotasyon oyuncusu olarak planlayan Agnelli, savunma hattına bir takviye yapmak istiyor.

Merih Demiral ve Matthijs de Ligt ikilisinin yanına flaş bir stoper hamlesi yapmak isteyen Juventus, Leicester City'de forma giyen milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna katmak için çalışmalara başladı. Önümüzdeki sezona 200 milyon euroya dayanan transfer bütçesi ile girecek olan Juventus, Çağlar Söyüncü transferi için 50 milyon euroluk bir bütçe ayırdı ancak bu bütçe Leicester'ı ikna etmek için yeterli değil.

Çağlar Söyüncü'nün bonservis bedelini 70 milyon euro olarak belirleyen Leicester City, EURO 2020'nin sona ermesini beklemeden milli futbolcunun satışını yapmak istemiyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:31
Güneş 05:56
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:21
Yatsı 20:41
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı