Çakıcı'nın dostundan silahlanma çağrısı: 15 Temmuz'da da yapıldı

Alaattin Çakıcı’nın yakın dostu Üzeyir Çakmaktaş, sosyal medya hesabından silahlanma çağrısı yaptı.

GÜNDEM 08.06.2021, 09:50
9
Çakıcı'nın dostundan silahlanma çağrısı: 15 Temmuz'da da yapıldı
Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’ya yakınlığıyla bilinen Üzeyir Çakmaktaş, sosyal medya hesabından silahlanma çağrısı yaptı.
"Eli silah tutan her vatan evladının silah altına alınması" gerektiğini belirten Çakmaktaş, Twitter üzerinden şu ifadeleri kullandı:
"Vatana, vatanın istiklaline kasteden iç-dış fiili saldırılarda kimliği fark etmeksizin eli silah tutan her vatan evladının silah kullanmasında, silah altına alınmasında şaşılacak, anormal bir durum yoktur. Kurtuluş Savaşı'nda yapılan 15 Temmuz'da da yapıldı!.."

Geçen yıl Alaattin Çakıcı‘nın aralarında bulunduğu ve adları faili meçhul olaylarla anılan Mehmet Ağar, Korkut Eken ile Engin Alan'ın Bodrum Yalıkavak'taki buluşmasının fotoğrafını paylaşan Çakmaktaş'ın dört isim için "Türk Devleti ilelebet varolsun diye her zorluk ve meşakkati göğüsleyen, zindan dahil bu uğurda en ağır bedelleri ödeyen kahramanlarımız" diye bahsetmişti.
Öte yandan Çakmaktaş'ın Alaattin Çakıcı, Mehmet Ağar, Korkut Eken ile Engin Alan için yaptığı paylaşım tepki toplamıştı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı