Camide moda çekimi mi olur!

Büyükçekmece’deki Sancaklar Camii bahçesinde bir giyim markasının ilkbahar-yaz tasarımları için mankenler ile moda çekimi yapıldı.

GÜNDEM 19.07.2022, 05:50
14
Camide moda çekimi mi olur!
İstanbul Büyükçekmece’deki Sancaklar Camii’nde geçtiğimiz gün yaşanan moda çekimi rezaleti büyük tepki topladı. Ünlü bir giyim firması, Sancaktar Camii’nin ilginç mimarisini kullanarak İlkbahar-yaz tasarımları için moda çekimlerini caminin avlusunda gerçekleştirdi. Müslümanların en önemli değerlerinden olan cami ve mescitlere karşı gösterilmesi gereken adabı hiçe sayan bu giyim markasının kimlerin izin verdiği merak ediliyor. Sancaktar Camii’nin avlusunda çekilen fotoğraflardan hazırladığı kolaj videoyu sosyal medya hesaplarından paylaşan giyim markasına birçok vatandaş tepki gösterdi.

Müslümanların kutsalı olan camide böyle bir rezalete kimlerin izin verdiği sosyal medyada büyük tartışma konusu oldu. Sancaktar Camii’nin avlusunu bir podyum gibi kullanan ve mankenlere camii adabına uymayan kıyafetlerle poz verdiren giyim firmasının bu çekimleri neye dayanarak yaptığı henüz bilinmiyor. Tepkiye neden olan bu duruma karşı yetkililerin harekete geçmesi isteyen vatandaşlar ünlü giyim firmasının Sancaktar Camii’nde yaptığı çekimlere ilişkin fotoğrafların yayından kaldırılmasını istiyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı