Can Ataklı, Ahmet Hakan'a yüklendi: Allah kimseyi bu hale düşürmesin!

Can Ataklı, Korkusuz'daki bugünkü yazısında Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan'a yüklendi.

GÜNDEM 02.01.2023, 07:50
Can Ataklı, Ahmet Hakan'a yüklendi: Allah kimseyi bu hale düşürmesin!
Can Ataklı, Korkusuz'daki bugünkü yazısında Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan'ın CHP lideri  Kemal Kılıçdaroğlu hakkındaki sözlerini ele aldı. "O kadar telaşlanma Ahmet Hakan, Reis’in hizmetlerini görüyordur" ifadelerini kullanan Can Ataklı, "Allah kimseyi bu hale düşürmesin." yazdı.
İşte, Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı'nın o sözleri:
O kadar telaşlanma Ahmet Hakan, Reis’in hizmetlerini görüyordurBizzat AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın canlı yayında “Ahmet Bey gerekeni yapıyor” diyerek övdüğü Hürriyet’in Genel Yayın Müdürü ve köşe yazarı Ahmet Hakan, yine CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na ayar vererek göze girmeye çalışmış.
Dünkü köşesinde “Biri Kılıçdaroğlu’na şunları söyleyebilir mi?” başlıklı bir yazı döşenen Ahmet Hakan, Kılıçdaroğlu’nun “Ben söylüyorum, iktidar yapıyor” sözlerini eleştirmiş bu göze girme çabasında.
Neymiş “‘Loading halkım loading’ videosu güzelmiş, etkiliymiş, fakat halkımız arasında ‘loading’ kelimesindeki espriyi fark edeceklerin oranı yüzde 4 bile değilmiş. ‘Loading’ kelimesini doğru dürüst telaffuz edeceklerin oranı ise daha düşükmüş.”
Yani bir anlamda “göbeğini kaşıyan adamlar” benzetmesi.
Bence Ahmet Hakan hiç merak etmesin, halk “loading” kelimesini telaffuz edemese bile onun ne anlama geldiğini pekala anladı.
Ama Ahmet Hakan’ın göze girme çabası bununla bitmemiş.
Kılıçdaroğlu’na ayar verirken diyor ki: “’Adayınız kim?’ diye sorulduğunda şöyle demiş: ‘Adayımızı niye merak ediyorsun? En çok garipsediğim olay bu.’ Söyleyin kendisine: Hiç garipsemesin. Zira halkın yüzde 99.9’u bunu merak ediyor. (Belli ki Ahmet Hakan sıkı bir araştırmacı)
Sonra devam etmiş: “‘Ben söylüyorum, iktidar yapıyor. İşte görüyorsunuz: Ben EYT dedim, iktidar yaptı’ söylemi, ilk üç gün desteklendi. Ama artık yeter. Bu söylemle devam edilirse milletin yüzde 70’i, ‘O halde böyle devam etsin. Sen söyle, iktidar yapsın’ diyebilir.”
Allah kimseyi bu hale düşürmesin.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı