Can Ataklı'dan Hilal Kaplan'a sert sözler: "Görgüsüzlüğe bakar mısınız?"

Can Ataklı, Sabah yazarı ve TRT Yönetim Kurulu Üyesi Hilal Kaplan’a sert sözlerle yüklenerek "Görgüsüzlüğe, çirkinliğe bakar mısınız?" dedi.

GÜNDEM 01.09.2021, 10:40
16
Can Ataklı'dan Hilal Kaplan'a sert sözler:
Gazeteci Can Ataklı, Sabah yazarı ve TRT Yönetim Kurulu Üyesi Hilal Kaplan ile gazeteci İsmail Saymaz arasında sosyal medyada yaşanan imzalı kitap tartışmasını köşesine taşıdı. "Sahtekarlık bu kadar da açık edilmez ki" diye yazan Can Ataklı, bugünkü köşesinde "Şu kadın yazardaki görgüsüzlüğe, çiğliğe, çirkinliğe, hırsa bakar mısınız? Bunların çoğu böyle… Çok hızlı sınıf atlayıp bir anda ulaştıkları büyük güç, başlarını döndürüyor" ifadelerini kullandı.
Köşe yazısında "Hilal Kaplan’ın kitabını çıkaran yayınevi yöneticisi, “O kitabı biz imzalayıp gönderdik, Hilal Hanım’ın haberi yok bundan” diye açıklama yaptı." diyerek "İşe daha doğrusu rezalete bakar mısınız?" diye soran Ataklı şöyle devam etti:

Hilal Kaplan'ın "Bir emekçiyi zorda bıraktın" diyerek İsmail Saymaz'ı suçladığını belirten Ataklı, "Şu kadın yazardaki görgüsüzlüğe, çiğliğe, çirkinliğe, hırsa bakar mısınız? Bunların çoğu böyle… Çok hızlı sınıf atlayıp bir anda ulaştıkları büyük güç, başlarını döndürüyor." diye yazdı.
"Bir kişi kitap yazıyor, yayınevi bazı kişilere sanki yazarı kitabı kişiye özel imzalamış gibi sağa sola gönderiyor. Ardından Hilal Kaplan bu sahtekârlığın üzerine tüy diker gibi İsmail Saymaz’ı kendince aşağılayan bir başka mesaj daha atıyor.
Diyor ki; “Sana kitap imzalayıp gönderdiğimi düşünecek kadar zavallı durumdasın. Beyefendi olmadığını kanıtlamak için bu kadar uğraşmasaydın. Genç bir emekçiyi de zor durumda bıraktın. Bylock İsmail’e ‘Görgüsüz İsmail’ lakabını kendin eklemiş oldun. Hayırlı olsun.”
Peki yapılan sahtekarlık, kandırmaca, o konuda bir cümlesi var mı Kaplan’ın?Yok."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı