Can Ataklı'dan Kılıçdaroğlu'nun o anına Erbakan'lı dikkat çeken yorum

Can Ataklı, Kılıçdaroğlu'nın Yavaş ve İmamoğlu fotoğrafını, Necmettin Erbakan'ın dönemin İstanbul ve Ankara büyükşehir belediye başkanlarının elini havaya kaldırdığı fotoğrafı yorumladı.

GÜNDEM 08.03.2023, 10:25
2
Can Ataklı'dan Kılıçdaroğlu'nun o anına Erbakan'lı dikkat çeken yorum
Gazeteci Can Ataklı köşe yazısında Millet İttifakı masasında yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. Ataklı yazısının bir bölümünde dikkatini çektiği bir fotoğrafı paylaştı. 

“Erbakan da iki belediye başkanı ile poz vermişti” diyen Korkusuz yazarı Can Ataklı, “Ne güzel söylemiş atalarımız “Tarih tekerrürden ibarettir” diye değil mi? İşte son örneklerden biri. Yıl 1995, Refah partisi Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediyelerini kazanmış olmanın verdiği güçle seçimlerden birinci parti olarak çıkıyor. Partinin genel başkanı Necmettin Erbakan seçim kampanyasında en önemli iki isimle birlikte meydanın önünde çıkıyor ve bu başkanlarının kollarını havaya kaldırarak poz veriyordu. Şimdi devran değişti. Bu kez seçimlere büyük umutla hazırlanan CHP genel başkanı, Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlarının kollarını havaya kaldırarak seçime gidiyor.” dedi.
Dejavu diyen Fatih Altaylı’dan Erbakan-Erdoğan-Kılıçdaroğlu paylaşımı

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı