Can sıkan son anket sonuçları: Erdoğan tedirgin, AKP panik içinde

Son anket sonuçları Erdoğan tarafından tedirginliğe AKP içinde ise büyük paniğe neden oldu. Themis Araştırma son anket sonuçları AK Parti'nin oy oranındaki erimeyi gözler önüne serdi.

GÜNDEM 26.07.2022, 10:05
Can sıkan son anket sonuçları: Erdoğan tedirgin, AKP panik içinde
Son anket sonuçları Themis Araştırma tarafından yapıldı ve AK Parti’nin oy oranına ilişkin çok çarpıcı veriler elde edildi. Son anket sonucu AK Parti’nin oy kaybındaki büyüklüğü ortaya koydu.
Günden güne istikrarlı bir şekilde anket sonuçlarında eridiği görülen AK Parti, bu kez Themis Araştırma şirketinin son anket sonucunda adeta dip yaptı. Açıklanan son anket sonuçları verisine göre, AK Parti ve ittifak ortağı MHP’nin oyları adeta yerlerde sürünüyor.
Türkiye’de her geçen gün kötü giden ekonomi başta olmak üzere sorun yumağı haline gelen birçok mesele gittikçe büyüyor. Muhalefet kanadından seçim çağrıları gelirken AK Parti’nin son anket sonuçlarına yansıdığı gibi eridiği de meydanlarda gözle görülür şekilde ortaya çıkıyor.
Themis Araştırma yaptığı son anket çalışmalarında sonuçları yayımladı. AK Parti ve MHP’nin oluşturduğu Cumhut İttifakı’nın toplam oy oranı  Themis son anket sonuçlarında yüzde 29,5 çıktı.
AK Parti’nin oy oranı yüzde 26.4
MHP’nin oy oranı yüzde 3.1
Oy Kullanmayacağım diyenlerin oranı yüzde 11.2
Kararsızım diyenlerin oranı yüzde 4.6

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı