Candaş Tolga Işık'tan gece bombası! AKP'de eski bakanlara kötü haber

Gazeteci Candaş Tolga Işık Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bakanlar kurulu toplantısında bakanlara neler söylediğini sosyal medya hesabından paylaştı. Işık AKP'de bütün bakanların değişeceğini ileri sürdü

GÜNDEM 31.05.2023, 23:05
2
Candaş Tolga Işık'tan gece bombası! AKP'de eski bakanlara kötü haber
Yüksek Seçim Kurulu'nun kesin sonuçlarına göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumartesi günü yemin ederek resmi olarak göreve başlaması bekleniyor. AKP kulislerinde ise Erdoğan'ın yeni kabinesi için çalışmalarını sürdürdüğü ve Cuma günü kabine açıklaması yapabileceği iddiaları konuşuluyor.
Gazeteci Candaş Tolga Işık'ın Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bakanlar Kurulu toplantısında "bayrak yarışı olduğu ve yeni dönemde tamamen yeni isimlerin kabineye gireceği" şeklinde bir işarette bulunduğu ve mevcut bakanlara teşekkür ettiği belirtildi.

Işık Twitter hesabından AKP'de bütün bakanların değişeceğini öne sürerken "Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni dönemde tamamen yeni isimlerin kabineye gireceğini işaret ederek tüm bakanlara tek tek teşekkür etti. Son dakikada istisna olur mu göreceğiz ama şu anki durum %100 yeni bir Kabine geliyor!” diye yazdı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı