Canlı yayında tırnak kesen Hakan Barakçı işin aslını anlattı!

CNNTürk ekranlarındaki canlı yayında tırnaklarını kesen Hakan Bayrakçı neden böyle bir şey yaptığını gazeteci Ahmet Hakan’a anlattı.

GÜNDEM 05.02.2023, 08:20
2
Canlı yayında tırnak kesen Hakan Barakçı işin aslını anlattı!
Geçtiğimiz günlerde Ahmet Hakan’ın moderatörlüğünü yaptığı CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında Hakan Bayrakçı’nın tırnaklarını kesmesi özellikle sosyal medyada gündem olmuştu.
Canlı yayında gerçekleşen bu hadise sonrası Hakan Bayrakçı’ya çok büyük tepkiler gelirken Hürriyet Gazetesi yazarı aynı zamanda o programın sunucusu olan Ahmet Hakan yaşananları köşesine taşıdı

Hakan Bayrakçı’nın nerede ne yapacağını, adap üslup bilen çok kibar biri olduğunu söyleyen Ahmet Hakan kendisinin olayı görmediğini görse "Hakan Baba, ne yapıyorsun?” diye tepki vereceğini belirtti.
Olayın üzerinden Bayrakçı’ya çok büyük eleştiriler geldiğini belirten Hakan, Program arkadaşı olan Hakan Bayrakçı’ya işin aslını sordu. Hatasını kabul eden ve bu hareketi yapmaması gerektiğini ifade eden Bayrakçı neden böyle bir şey yaptığını anlattı.

Ahmet Hakan’ın “Ben görmedim programda ne yaptığını. Sonra sosyal medyaya yansıyınca fark ettim. Mumlu falan bir açıklama yaptın. Benim kafama pek yatmadı. Nedir işin aslı? Neden böyle bir şey yaptın?” sorusuna Hakan Bayrakçı şöyle cevap verdi.

Akşama doğru yayınlar için hazırlanırım. O gün eşim evde eşyaların yerlerini değiştiriyordu. Değişiklikleri beğendim. Şamdanlara mum koydu, yaktı. İki ufak köpeğimiz var. Biz salonda değilken yaklaşırlar falan diye mumları söndürmeye başladık. Söndürürken şamdan devrildi, sehpaya bulaştı. Bir yandan köpeklerimizin havlamaları, bir yandan bulaşmasın falan diye mumları toparlarken hem ellerime bulaştı hem de sehpayı sileyim dedim, çıkmayınca parmaklarla kazıdım. İlk hatam burada galiba. Bırak, sonra bir biçimde halledilir değil mi? Sonra elimi yıkayıp alelacele CNN Türk’ün otomobiline bindim. Gerçi yolda elimdeki sıkıntıyı fark ettim. Ama arabada telefonlar geldi, müdahale edemedim. Neyse... Zaten zor yetişmiştim, hemen stüdyoya girdim. Yayın başladı. Tırnağımın arasında bir şey olması çok rahatsız eder beni. O esnada çıkarıp kesmeye başladım. Bu da büyük hata oldu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı