Cansuyu ekipleri bayramın ilk gününü tamamladı

Kurban Bayramı vesilesiyle Dünya’nın dört bir yanına doğru yola çıkan Cansuyu ekipleri, Kurban Bayramının ilk gününde hayırseverlerin bağışladığı kurban vekaletlerinin kesim ve dağıtımlarını yaptı.

DÜNYA 10.07.2022, 11:15
3
Cansuyu ekipleri bayramın ilk gününü tamamladı
Kurban Bayramı kapsamında Dünya’nın birçok bölgesine ekip Gönderen Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, ekiplerin gittiği bölgelerde Kurban Bayramının ilk gününde vekaletlerin kesimlerini ve dağıtımlarını eksiksiz bir şekilde tamamladı.
Kurban Bayramı vesilesiyle Dünya’nın dört bir yanına doğru yola çıkan Cansuyu ekipleri, Kurban Bayramının ilk gününde hayırseverlerin bağışladığı kurban vekaletlerinin kesim ve dağıtımlarını planladığı gibi tamamladı.

Cansuyu ekipleri, bağışlanan kurban vekaletleri ile birlikte ulaştığı bölgelerde Kurban Bayramının birinci günü itibariyle vekalet kesimlerine ve dağıtımlarına başladı. Onlarca ülkeye ulaşan Cansuyu ekipleri mazlum ve mağdurlara ulaşmak için binlerce kilometrelik yolculuk ile birçok bölgede hem kesim hem de dağıtımlarını gerçekleştirdi.

Türkiye’nin farklı şehirlerinden, farklı meslek gruplarından ve öğrencilerden Cansuyu çalışmalarına katılan gönüllüler onlarca ülkede önceden belirlenen mazlum ve mağdurlara ulaşarak, Türk halkının yardımseverliğini tüm Dünya’ya bir kez daha hatırlattı. Kurban Bayramının birinci gününde birçok bölgede gerçekleştirilen vekalet kesimleri ve dağıtımlar ile birlikte binlerce mazlum ve mağdurun evine et ulaştırıldı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı