Cansuyu’ndan Mezar-ı Şerif bölgesine yardım

Nerede bir acı, nerede bir ıstırap varsa orada olmayı kendisine amaç edinen Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği dünyanın birçok bölgesindeki faaliyetlerine devam ediyor.

AİLE 27.11.2021, 08:25
24
Cansuyu’ndan Mezar-ı Şerif bölgesine yardım
23 farklı alanda organizasyonlarını gerçekleştiren dernek, dünya üzerindeki gerçek muhtaçlara ulaşmak için büyük bir gayretle çalışmalarını sürdürüyor.

Cansuyu; çatışma, kuraklık, Kovid-19 ve ekonomik sıkıntıların etkisiyle insani krizin şiddetini artırdığı Afganistan’da acil insani yardım organizasyonu düzenledi. Afganistan’ın Mezar-ı Şerif bölgesinde içerisinde 1 aylık temel yiyecek malzemeleri olan gıda paketlerini 450 muhtaç aileye dağıtan Cansuyu, bölge insanına umut oldu.

Gerçekleştirilen organizasyon hakkında açıklamalar yapan Cansuyu Dış İlişkiler Koordinatörü Bilal Değirmenci, Afganistan’da yaşanan insani krizin etkilerini azaltmak adına acil yardım organizasyonu düzenlediklerini söyledi. Değirmenci; “Cansuyu Derneği olarak dünyanın dört bir yanındaki muhtaç kardeşlerimizin yaralarını sarmak için büyük bir gayretle çalışıyoruz. Şimdi de insani krizin etkisini artırdığı Afganistan’ın Mezar-ı Şerif bölgesindeyiz. Son süreçteki çatışmalardan etkilenerek şehrin etrafındaki kamplara yerleşen yardıma muhtaç 450 aileye gıda yardımı gerçekleştirdik. Diğer bölgelere de geçerek Afganistan yardımlarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı