Çebi’den istifa çağrısı: Yeni bir sürecin başlamasını diliyorum

Beşiktaş’ın sponsorluk anlaşmasında açıklamalarda bulunan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) kurulları ve transfer çalışmaları hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

SPOR 20.06.2022, 19:55
2
Çebi’den istifa çağrısı: Yeni bir sürecin başlamasını diliyorum
Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) yeni yönetimine destek vereceklerini söyleyen Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, “TFF’nin yeni yönetimi göreve başladı. Kendilerine hayırlı olsun diyoruz. Seçimden önce farklı fikirlerimiz olabilir ama artık seçildikten sonra Beşiktaş olarak biz destek olacağız. Kaostan hiç kimse fayda elde etmiyor. İtiş kakış olduğu zaman hem kurumlar hem de Türk futbolu zedeleniyor. Bu sezon bunun olmamasını temenni ediyorum. Ümit ediyorum TFF’nin tüm kurulları istifalarını verir ve yenileri gelir. Aynı şeyleri hakemlerimiz için de söylüyorum. Eski hakemlerin, gençlere koltuklarını bırakmasını istiyorum. Türk futbolunun her biriminde yeni bir sürecin başlamasını diliyorum.” şeklinde konuştu

Beşiktaş’ın ekonomisini düşünerek hareket edeceklerini belirten ve merakla beklenen forvet transferi ile ilgili konuşan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, “Weghorst ile ekonomik olarak el sıkıştık. Sadece ailesiyle ilgili konu kaldı. Weghorst bize olumlu dönüş yaptığı zaman eğer başka bir golcüyle anlaşmamışsak kendisiyle imza atarız. Sörloth da Beşiktaş’ın istediği bir forvet… Listemizde Weghorst ve Sörloth dışında alternatif isimler de var. En iyisi olsun diye uğraşıyoruz. Muleka ve Muleka gibi oyuncular gündemimizde. Muleka tek alternatif değil ama kendisi beğendiğimiz bir oyuncu… Ekonomiyi asla göz ardı etmeden transfer yapacağız” şeklinde konuştu.

Takımdan ayrılacak isimler ile ilgili ise gelen sorulara cevap veren Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, “Rıdvan Yılmaz transferi bitmek üzere… Ersin Destanoğlu için de teklifler var. Aldığımız rakamlar 4 milyon Euro’ya kesin yakınsa da, diğer 2-2.5 milyon Euro’luk kısmın gerçekleşmesi %90'ın üstünde… Rıdvan’ın bir sonraki satışından %20 pay da alacağımız için, elde edeceğimiz gelirin 6-6.5 milyon Euro’dan daha fazla olacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı