Cem Küçük: Sınırlarımızı tehdit edecek hiçbir unsur kalmadı

Cem Küçük, Türkiye'nin "terörle mücadele" ve "dış politika" konularında başarılı olduğunu savunarak "Sınırlarımızı tehdit edecek hiçbir unsur kalmadı" diye yazdı.

GÜNDEM 29.08.2022, 08:45 29.08.2022, 13:25
3
Cem Küçük: Sınırlarımızı tehdit edecek hiçbir unsur kalmadı

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, Türkiye'nin "terörle mücadele" ve "dış politika" konularında başarılı olduğunu savundu. Küçük, "Türkiye büyümeye devam edecek. Arada ekonomik sıkıntılar olacak ama bunların hepsi aşılır" dedi.
"Sınırlarımızı tehdit edecek hiçbir unsur kalmadı. Teröristler bomba patlatmak istediklerinde bile güvenlik güçlerimiz anında gerekeni yapıyorlar. Cumhuriyet tarihinde belki ilk defa bu kadar büyük başarılar elde edildi terörle mücadelede" diyen Küçük, "Sayın Cumhurbaşkanımızın 'bir gece ansızın gelebiliriz' dediği tam da bu. Sınırda bizi tehdit eden olursa gereken yapılacak" diye yazdı.
"Avrupa bu kışı nasıl geçireceğinin hesabını yapıyor. Rusya vanayı kapattığında işleri zor." diye yazan Küçük, şöyle devam etti:

"Ekonomik anlamda 2. Dünya Savaşı’ndan bu yana yaşamadıkları meseleleri tecrübe ediyorlar. Avrupalılar ilk kez geleceği öngöremiyor ve belirsizlik var...İşte Türkiye tüm bu denklemde hem yatırımlarını sürdürdü, hem terörle mücadele etti, hem de dış politikasını dünyanın takdirini kazanacak şekilde devam ettirdi....Türkiye büyümeye devam edecek. Arada ekonomik sıkıntılar olacak ama bunların hepsi aşılır. İşte 15 Temmuz sonrası terörle mücadelede yeni konsept büyük başarı getirdi. Dış politika da aynı şekilde. Yeni araba, yerli doğalgaz vb. bunların hepsi halka olumlu yansıyacaktır. Bekleyip görelim"

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı