Son Dakika

Cem Küçük'ten AKP'ye EYT uyarısı: Seçimler kaybedilebilir...

Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) üzerinden iktidarı uyardı.

GÜNDEM 22.08.2022, 05:00
4
Cem Küçük'ten AKP'ye EYT uyarısı: Seçimler kaybedilebilir...
Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) üzerinden iktidarı uyaran bir yazı kaleme aldı.
Bugünkü yazısında AKP'ye cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yaklaştığı uyarısı yapan Küçük, "Seçimlere 9,5 ay kaldı. Ciddi bir seçmen kitlesi var burada. EYT çıkarsa hükûmet kesin kazanır ya da çıkmazsa kesin kaybeder gibi yorumlar da yapılıyor.  En iyi cevap sandıkta alınacak..." dedi.
İşte Cem Küçük'ün yazısı şu şekilde:

"Uzun zamandır "Emeklilikte Yaşa Takılanlar" hükûmetten gelecek iyi bir haberi bekliyorlar. İnsanlar ekonomik sıkıntıların olduğu bu dönemde hâliyle gelire ihtiyaçları var. EYT bu bakımdan önem arz ediyor.  AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, partinin bir çalışması olmadığını söyledi. Ama Çalışma Bakanlığı EYT üzerinde çalışıyor. Ortaya çıkacak çalışmaya göre hükûmet bir karar alacak. EYT ilk başlarda kesin olmaz deniyordu. Sonradan bir umut belirdi. Şimdi bakanlığın çalışması bekleniyor. 
İnsanlar umutla bir karar çıkmasını bekliyor. Bazı şıklar masada. Bana kalırsa çalışmanın detaylarını fazla beklemeden açıklamak şart. Çünkü EYT’liler bir cevap bekliyor. Seçimlere 9,5 ay kaldı. Ciddi bir seçmen kitlesi var burada. EYT çıkarsa hükûmet kesin kazanır ya da çıkmazsa kesin kaybeder gibi yorumlar da yapılıyor.  En iyi cevap sandıkta alınacak..."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı