Cem Küçük'ten beklenmeyen çıkış... Nefret kusuluyor, kimse anlamıyor

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük bugünkü yazısında dikkat çeken ifadeler kullandı. Küçük, "Türkiye’de en geçerli şey nefret... Herkes herkesten nefret ediyor. Kimse kimseyi anlamaya çalışmıyor." dedi

GÜNDEM 04.08.2021, 11:20
3502
Cem Küçük'ten beklenmeyen çıkış... Nefret kusuluyor, kimse anlamıyor
Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, bugünkü “Türkiye’de en geçerli şey nefret” başlıklı yazısında kendisinden beklenmeyen bir çıkış gösterdi. Küçük, “Vardığım sonuç şu ki; Türkiye’de en geçerli şey nefret... Herkes herkesten nefret ediyor. Sevgi diye bir şey yok. Kimse kimseyi anlamaya çalışmıyor. Ya genetik olarak böyleyiz ya da sosyal medya bizi böyle yaptı. Aklı başında dediğiniz adam sosyal medyada delirebiliyor.” diye yazdı.

15 gün Amerika’da kaldığını söyleyen Cem Küçük, bu süre içerisinde sosyal medyaya bakmadığını, haber okumadığını söyledi. Küçük, “Ne baş ağrım kaldı ne de uyku sorunu. Türkiye’ye dönünce yazılara da başladım ve hâliyle sosyal medyaya da baktım. Aynı baş ağrısı ve uykusuzluk tekrar başladı. Gene nefret kusuluyor. Kimse kimseyi sevmiyor. Empati yapma gereği duyulmuyor. Sosyal medyaya bakınca hasta olmamanız imkânsız. Hele görüşünüzü ifade eden bir tweet attığınızda yüzlerce küfür görüyorsunuz. “Acaba doğru bir şey mi yazmış?” diyen de yok…” ifadelerini kullandı.

Küçük, yazısına şöyle devam etti:

“ABD’nin Batı eyaletleri 15 gündür yanıyor. Herkese sükûnet içinde olayları analiz ediyor. Devlete söven yok. Eleştiri elbette var ama sorgulayarak. Manipülasyon yok denecek kadar az. Bizde gırla…
Vardığım sonuç şu ki; Türkiye’de en geçerli şey nefret... Herkes herkesten nefret ediyor. Sevgi diye bir şey yok. Kimse kimseyi anlamaya çalışmıyor. Ya genetik olarak böyleyiz ya da sosyal medya bizi böyle yaptı. Aklı başında dediğiniz adam sosyal medyada delirebiliyor. Siyasi, spor her konuda maalesef böyle.
Ben bu yaşıma kadar Türkiye’de en güçlü duygunun kıskançlık olduğunu düşünürdüm ama nefretin daha baskın olduğu gün gibi aşikâr. Olaylara rasyonel açıdan asla bakılmıyor…”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı