Son Dakika

Cem Küçük'ün istifası istendi, istifa etti iddiası! Jet açıklama geldi

Cem Küçük istifa mı etti? Cem Küçük'ün istifa istendi, istifa etti iddiası sosyal medyaya bomba gibi düştü. Cem Küçük'ün istifası iddiaları sonrası Küçük tarafından kısa bir açıklama yapıldı...

GÜNDEM 28.06.2022, 16:25
11
Cem Küçük'ün istifası istendi, istifa etti iddiası! Jet açıklama geldi
Son günlerde ismi Sedat Peker tarafından anılan yandaş gazeteci Cem Küçük ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Çıkışlarıyla olay olan Cem Küçük’ün TGRT ve Türkiye Gazetesi yönetimi tarafından istifası istendiği ileri sürüldü.
İstifası istenen Cem Küçük’ün ise bugün gün içinde istifa edeceği iddia edildi. İddianın sahibi ise ‘Ankara Kuşu’ olarak bilinen Twitter hesabı… Daha önce Cem Küçük’ten de tazminat kazanan Ankara Kuşu isimli sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda, “Patronu biraz önce Cem Küçük’ün istifasını istedi. Gün içerisinde istifa edecek.” dedi.
Ankara Kuşu hesabı bu paylaşımının ardından 5 dakika sonra ise, “Son dakika kulisi veriyorum; Cem Küçük’ün TGRT ve Türkiye Gazetesi ile bağları kesildi. İstifa ettirildi.” ifadelerini paylaştı.
Cem Küçük ise istifa iddiasına jet hızıyla cevap verdi. Cem Küçük, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Sevgili arkadaşlar işimin başındayım. Yazılanların hepsi yalan.” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı