Cemal Enginyurt anlattı: Sinan Oğan’ın, MHP kapısından girmesi yasak!

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, "Bırak genel başkanlığı, MHP genel merkezinde Sinan Oğan’ın resmi vardır, kapıdan içeri giremez!" ifadelerini kullandı.

GÜNDEM 24.05.2023, 10:00
1
Cemal Enginyurt anlattı: Sinan Oğan’ın, MHP kapısından girmesi yasak!
Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı  Cemal Enginyurt, ikinci turda Erdoğan'ı destekleme kararı alan  Sinan Oğan'a ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. FOX TV canlı yayınına katılan Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, MHP'de 40 yılının geçtiğini belirterek, Sinan Oğan için "Gelecekte MHP Genel Başkanı olabilir" iddialarına karşı çıktı.

Enginyurt, "Milliyetçi Hareket Partisi genel merkezindeki xray cihazına Sinan Oğan'ın fotoğrafını koymuşlardır, Sinan o partide kapıdan içeri giremez! Bırak genel başkanlığı... Bir daha söylüyorum MHP genel merkezinde Sinan'ın resmi vardır! Ülkücüler, Türk milliyetçileri, MHP, öyle herkesin genel başkan olacağı bir yer değildir" dedi.
Enginyurt, "O hassasiyetler sayesinde MHP, Türkiye'de en fazla siyaset sahnesinde olan bir partidir. Orada lidere sadakat esastır. Ben Bahçeli'den tepki bekliyorum, Allah var! Ama MHP'liler hemen sahiplendi, nasıl oluyor anlamıyorum" ifadelerini kullandı.
Enginyurt, "Benim orada 40 senem geçti. Şimdi eleştirsem bana demezler mi sen adam mısın diye. Seneler boyu orada siyaset yaptım. Siyasette omurgalı olmak lazım" değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı