Cemal Enginyurt ateş püskürdü: Pisliğinizde boğulun, millet aç aç

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, AK Parti hükümete sert eleştiride bulundu. Twitter hesabından adeta ateş püsküren Enginyurt, “Dilerim pisliginizde boğulursunuz. Millet aç aç.” dedi.

GÜNDEM 10.09.2021, 10:00
27
Cemal Enginyurt ateş püskürdü: Pisliğinizde boğulun, millet aç aç
Yaptığı çıkışlarla zaman zaman gündeme gelen Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt sosyal medya hesabından isyan etti.
MHP’deki çıkışlarıyla ittifaka zarar verdiği gerekçesiyle partiden ihraç edildikten sonra Demokrat Parti’ye geçen Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt sosyal medyadan sert tepkileri sürdürüyor.

Sosyal medya platformu Twitter hesabından paylaşımda bulunan Enginyurt, “Kin ve nefret kusan zehirli dil. Gün olur sahibini de ısırır. Dilerim pisliğiniz de boğulursunuz. Millet aç aç.” dedi.
Enginyurt’un paylaşımları şöyle:

“Allah aşkına! İnanmadıklarımızı savunmayı. Yanlışa doğru demeyi. Güçlü diye eğilmeyi. Zengin olanı sevmeyi bırakalım da kendimiz olalım. Yani adam gibi adam olalım. Bak ne kadar doğru yapmış olacağız. Kırın zincirlerinizi.
Kin ve nefret kusan zehirli dil. Gün olur sahibini de ısırır. Tatlı dilli, güler yüzlü olmak lazım. Fakat bazıların da bağlasan da durmuyor. Hakarete devam edin,dilerim pisliginizde boğulursunuz. Millet aç aç. Gündeme gelin gündeme.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı