Cemal Enginyurt ateş püskürmüştü! Kürşat Yılmaz'dan yanıt geldi

MHP’ye yakınlığıyla bilinen Kürşat Yılmaz, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesiyle ilgili Sözcü gazetesinden Saygı Öztürk’e konuştu.

GÜNDEM 06.01.2023, 08:25
8
Cemal Enginyurt ateş püskürmüştü! Kürşat Yılmaz'dan yanıt geldi
"Çıkar amaçlı suç örgütü kurmak ve yönetmek, nitelikli yağma, kasten yaralama, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma ve tehdit gibi" suçlardan 17 yıl cezaevinde bulunan ve MHP’ye yakınlığıyla bilinen Kürşat Yılmaz, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Sinan Ateş suikastına ilişkin açıklama yapan suç örgütü lideri Kürşat Yılmaz'a, "Ne yapacaksın bizi mi öldüreceksin? Öldürmezsen namertsin. Yeter artık" diyerek tepki göstermişti.

Sözcü gazetesinden Saygı Öztürk’e konuşan Yılmaz, “Ben, seçim atmosferi öncesi vatandaşı uyandırıyorum” dedi ve şunları kaydetti:
Yakınlarımla paylaştım, eğer Sinan Ateş FETÖ'cüyse, onun öldürülmesi kararını veren, bu ocak genel başkanı da olsa o derece FETÖ'cüdür. Ülke bu atmosfere girmişken tezgah altında yapılan bir oyun bu. Başka bir şey değil. Ama bilerek veya bilmeyerek kullanılıyor insanlar. Türkiye'yi ateşe sürükleten direkt CIA direktörüdür. Ben, bu oyunlara gelinmemesini açıklamamda izah ettim. Sinan Ateş FETÖ'cü olabilir. Ama öldürme emrini veren kimse, o da bence FETÖ'cüdür. Bugün polis teşkilatında, diğer kamu kuruluşlarında on binlerce FETÖ'cü var. Ben de 17 yıl FETÖ'cülerin tezgahları sonucu cezaevinde yattım. Bana çok tekliflerde bulundular, bunlar ifadelerimde var. Ben böyle diyorum ama bazıları anlamak istediği gibi anlıyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı