Son Dakika

Cemal Enginyurt ile kavga eden Latif Şimşek'ten 'mafya' açıklaması

Cemal Enginyurt canlı yayında gazeteci Latif Şimşek ile kavga ederk Şimşek'ten yaşanan kavga ile ilgili açıklama geldi. Şimşek "Biz gazeteciyiz, mafya değiliz" diye konuştu.

GÜNDEM 07.08.2022, 14:30
1
Cemal Enginyurt ile kavga eden Latif Şimşek'ten 'mafya' açıklaması
Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt ve gazeteci Latif Şimşek, TV100’de canlı olarak yayınlanan "Gündeme Dair" programında tartıştı. Gazeteci Latif Şimşek’in “Bu ülkenin hakimini, savcısını, polisini, istihbaratını da bu kadar küçümseyemezsin” sözlerine Enginyurt Şimşek'in üzerine giderek karşılık verdi. 
Programın sunucusu reklama giderken reklam arasında olayın daha da büyüdüğü ve Enginyurt'un koruması olduğu söylenen bir kişinin Latif Şimşek'i yumrukladığı gözlemlendi. Yaşanan skandal sonrası  Latif Şimşek olaya ilişkin açıklamalarda bulundu.
Şimşek, "Programa ara verilmişti o ara esnasında girmiş içeriye. Saldırıda bulunanın kim olduğunu biz de bilmiyorduk. Biz gazeteciyiz, mafya değiliz ama dün akşam kim mafya olduğunu siyasetçiyle, mafya arasındaki belirledi" dedi.
Şimşek şöyle devam etti:
"Muhalefetten bir açıklama yok, beklemiyorum da muhalefet sadece kendi yandaşlarına saldırı olduğunda kınarlar ama benim gibi milliyetçi, muhafazakar bir gazeteciye haksızca saldırı yapıldığında susarlar. Şu ana kadar muhalefetten arayan olmadı."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı