Cemal Enginyurt'a yakın isim Şimşek'i darp etmişti! Tahliye edildi

Gazeteci Latif Şimşek'i canlı yayında darp eden ve uzun süre gündemde yer alan Cemal Enginyurt'a yakın isim Emrah Topal'ın tahliye edilmesine karar verildi.

GÜNDEM 21.10.2022, 14:20
Cemal Enginyurt'a yakın isim Şimşek'i darp etmişti! Tahliye edildi
TV100'de ekrana gelen programda gazeteci Latif Şimşek'i darbettiği gerekçesiyle hakkında 1 yıl 1 ay 15 günden 5 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açılan Emrah Topal'ın tahliyesi kararlaştırıldı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan ve gazeteci Latif Şimşek'in "müşteki" olarak yer aldığı iddianamede, 6 Ağustos'ta TV 100 adlı televizyon kanalında yayımlanan "Gündeme Dair" isimli, müşteki Latif Şimşek ve Milletvekili Cemal Enginyurt'un konuk olduğu program sırasında ikili arasında tartışma yaşandığı anlatılıyor.
Diğer program konuklarının tarafları sakinleştirmeye çalıştığı, bu sırada Emrah Topal'ın müşteki Latif Şimşek'i yumruk ve tokat atmak suretiyle darbettiği aktarılan iddianamede, sanığın darp sırasında müştekiye ağır küfürler ettiği belirtiliyor.
İddianamede, tüm dosya kapsamına göre sanığın olay günü müştekinin vücudunun çeşitli yerlerine vurarak "kasten yaralama", başkalarının da duyacağı şekilde sarf ettiği küfürlerle de "alenen hakaret" ve tehdit" suçlarını işlediği kaydediliyor.
Sanığın "kasten yaralama", "alenen hakaret" ve "tehdit" suçlarından 1 yıl 1 ay 15 günden 5 yıl 6 aya kadar hapsi isteniyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı