Cemal Enginyurt’tan Erdoğan ve Bahçeli’ye Serok ayarı: Her şey serbest

Cemal Enginyurt Diyarbakır'da Serok Erdoğan sloganlarıyla karşılanmasına ilişkin “Erdoğan’ın yanındaysanız her şey serbest. Karşısında iseniz, “zillet, illet, Fetöcü, Pkk’lı” ilan edilirsiniz.” dedi.

GÜNDEM 24.10.2022, 18:00
3
Cemal Enginyurt’tan Erdoğan ve Bahçeli’ye Serok ayarı: Her şey serbest
DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt dün gençler ile düzenlenen programa katılan Diyarbakır’da konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için “Biji Serok Erdoğan” sloganlarıyla karşılanmasını değerlendirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün de Diyarbakır’daki açılış töreninde konuştu. Erdoğan, Diyarbakır Cezaevi’nin müzeye dönüşmesi “müjde”sine tepki gelmeyince, “Pek memnun değiller galiba” diyerek sitemde bulunmuştu.
Demokrat Parti (DP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt sosyal medya platformu Twitter hesabından, “Kürtçe konuşanı, şarkı söyleyeni bölücü ilan edip, kendine Kürtçe “serok” hoşgeldin dedirtmek ve alkışlamak nasıl bir anlayış? Durum nettir. Erdoğan’ın yanındaysanız her şey serbest. Karşısında iseniz, “zillet, illet, Fetöcü, Pkk’lı” ilan edilirsiniz. Diliniz çok kötü be hacı.” dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de geçmişte Ahmet Davutoğlu için atılan “Serok Davutoğlu” sloganları üzerinden Davutoğlu’na sert sözlerle yüklenmişti.
Cemal Enginyurt’un “Erdoğan’ın yanındaysanız her şey serbest.” sözleriyle üstü kapalı Devlet Bahçeli’ye de tepki göstermiş oldu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı