Son Dakika

Cemal Enginyurt’tan Erdoğan’a masa tepkisi: Başka isteğin var mı abi?

DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İYİ Parti’ye yaptığı ‘Altılı masayı terket’ çağrısına tepki gösterdi: Başka isteğin var mı abi? Masayı senin oraya taşıyalım istersen

GÜNDEM 18.11.2022, 17:00
10
Cemal Enginyurt’tan Erdoğan’a masa tepkisi: Başka isteğin var mı abi?
Demokrat Parti (DP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İYİ Parti’ye yönelik, ‘Altılı masayı terket’ çağrısına tepki gösterdi. Cemal Enginyurt, “Başka isteğin var mı abi? Masayı senin oraya taşıyalım istersen.” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya’daki G20 Zirvesi sonrası dönüş uçağında gazetecilerin sorularını cevapladı. Erdoğan, İYİ Parti'ye çağrı yaparak, “Temenni ederiz ki bunlar da bir dönüşüm yapmak suretiyle gerek bu masayı terk etmek gerekse milli ve yerli bir duruş sergilemek üzere konumunu yeniden gözden geçirir.” demişti. Akşener ise Erdoğan cevaben, “Bizi dürtmeye kalkışmış. Sayın Erdoğan’ın yaptığı zikzaklara alıştık. Masaya oturan, açılım yapan, teröriste terörist diyemeyenlerle bir araya gelen kendileri. Biz Erdoğan ve arkadaşlarının yaptığı yerli ve milli tanımına ihtiyaç duyan bir parti değiliz.” demişti.
DP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Engiyurt, ‘Erdoğan’ın altılı masayı terk et’ çağrısına sosyal medya platformu Twitter hesabından sert tepki gösterdi.
Cemal Enginyurt, “Erdoğan’dan İYİ Parti’ye çağrı: Altılı masayı terk et.. Başka isteğin var mı abi? Masayı senin oraya taşıyalım istersen. Fakat demezler mi? İllet, Fetöcü, PKK’lılar dediklerinle nasıl oturacaksın? Pardon senin için farketmez, sen herkesle bir olursun. Tek çare Millet İttifakı” ifadelerini kullandı.
DP’li Cemal Enginyurt, İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in Erdoğan’a verdiği cevap için ise, “Kendine yakışan bir cevap vermişti. Erdoğan’a tavsiyemiz: Millet masasına bulaşma, buradan sana ekmek çıkmaz. Başka kapıya.” dedi.
Cemal Enginyurt’un paylaşımı şöyle;
Sayın  @meral_aksener, Erdoğan’ın masa davetine: “Milletimizin geleceğinin heba edildiği, ortaya sürüldüğü bir kumar masasında hiç olmadık.Bundan sonra da olmayız.” diyerek yakışan bir cevap vermiş. Erdoğan'a tavsiyemiz millet masasına bulaşma, buradan sana ekmek çıkmaz. Başka kapıya.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı