Cemal Enginyurt'tan Erdoğan'a olay sözler: Ne değişti? Her gün senin..

Erdoğan'ın Suriyeli sığınmacılar hakkındaki açıklamasına değinen Demokrat Parti Genel Başkan yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, "Bir milyonu göndereceğim derken şimdi ne değişti?'' dedi.

GÜNDEM 09.05.2022, 19:10
5
Cemal Enginyurt'tan Erdoğan'a olay sözler: Ne değişti? Her gün senin..
Demokrat Parti Genel Başkan yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt Suriyeli sığınmacıların Milli Güvenlik sorunu haline geldiğini belirterek “Biz sığınmacıları hem kovacağız hem göndereceğiz. Ülkede can ve mal güvenliğini tehdit ediyorlar, çocuklarımız, kadınlarımız sokağa çıkamaz hale geldi'' açıklamasını yaptı.
Enginyurt şunları söyledi:
*Sayın Cumhurbaşkanı bugün ters taraftan kalkmış. Sığınmacılar için bir gün ‘Göndermeyeceğiz' diyor ertesi gün ‘Göndereceğiz' diyor, sonra 1 milyonunu ‘Göndereceğiz' diyor.
*Şimdi de ‘Kovmayacağız' diyor. Sana kov diyen yok zaten Sayın Cumhurbaşkanı… Bu sığınmacılar artık namusunuza haysiyetimize saldırıyor, uyuşturucu, kadın kaçakçılığı yapıyor.
*Bir milyonu göndereceğim derken şimdi ne değişti. Her gün senin değişen fikirlerinle mi boğuşacağız. Demokrat Parti olarak söz veriyoruz, sığınmacıları bu ülkeden hem kovacağız, hem de göndereceğiz.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı