Cemal Enginyurt'tan Süleyman Soylu'ya: Hangi söylediğin gerçek oldu

Cemal Enginyurt, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya "balkon konuşması" ile seslenerek "Bu zamana kadar hangi söylediğin gerçek oldu da balkondan konuşmayı hayal ediyorsun" dedi.

GÜNDEM 12.07.2022, 10:25
2
Cemal Enginyurt'tan Süleyman Soylu'ya: Hangi söylediğin gerçek oldu
Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2023 Haziran seçiminde balkon konuşması yapacağını söyleyen Süleyman Soylu'ya "balkon konuşması" ile seslendi.
Cemal Enginyurt sosyal medya hesabından paylaştığı videoda  "Süleyman Soylu 2021 yılı Haziran ayında Afyon'dan müjde verdi, ‘Temmuz Ağustos'ta ülke ayağa kalkacak. Amerika, Almanya, Fransa bizi kıskanacak' dedi. Bir yıl sonra geldiğimiz nokta, enflasyon yüzde 176, akaryakıt zamları mahvetti bizi. Elektrik, doğalgaz faturaları ödenmez halde. Şimdi aynı Süleyman Soylu çıkmış diyor ki ‘2023 Haziran akşamı balkondan konuşacak  Recep Tayyip Erdoğan. Şimdiden tebrik ediyorum. Dünya liderleri sıraya girecek' diyor." dedi.
"Süleyman Soylu, bu zamana kadar hangi söylediğin gerçek oldu da balkondan konuşmayı hayal ediyorsun." diye konuşan Enginyurt, "Sen olduğun müddetçe Recep Tayyip Erdoğan balkondan konuşmayı bırak, sen olduğun sürecek Recep Tayyip Erdoğan sokağa çıkamaz hale gelecek." ifadesini kullandı.
"Recep Tayyip Erdoğan senin gibiler yüzünden kaybediyor farkında bile değil. Anladığı gün iş işten geçmiş olacak." açıklamasında bulunan Cemal Enginyurt,  "Dünya liderleri sıraya girecekmiş! Hangi dünya lideri seni ciddiye alıyor? ‘Finlandiya, İsveç ben varken NATO'ya giremez’ dedin ve NATO'ya aldın utanmadan. Şimdi çıkmışsınız, 'dünya liderleri'... Dünya liderleri size gülüyor Süleyman Soylu gülüyor." diye konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı