Son Dakika

Cemal Enginyurt’tan ‘Süleyman Soylu’yu zora sokacak soru

Cemal Enginyurt, AK Parti Beytüşşebap İlçe Başkanı Hulusi Adıyaman'ın korumalarının aracında uyuşturucu çıktığı iddiaları sonrası Süleyman Soylu'ya geçtiğimiz hafta verdiği talimat yüklendi.

GÜNDEM 17.10.2022, 18:10 17.10.2022, 18:25
3
Cemal Enginyurt’tan ‘Süleyman Soylu’yu zora sokacak soru

DP Milletvekili Cemal Enginyurt, AK Parti Beytüşşebap İlçe Başkanı Hulusi Adıyaman’ın korumalarının araçlarında uyuşturucu çıkmasına tepki gösterdi. 
AK Parti Beytüşşebap İlçe Başkanı Hulusi Adıyaman’ın polis ve korucu olan korumalarının araçlarında yapılan aramada 3 kilo uyuşturucu madde ile yakalandığı iddia edilmişti. Gözaltına alınan iki isim, Batman İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldüğü ifade ediliyor.  Öte yandan olay sonrası AK Parti Beytüşşebap İlçe Başkanı Hulusi Adıyaman ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun birlikte çekildiği fotoğrafı paylaşılmıştı. 
Demokrat Parti (DP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt da söz konusu olay sonrası İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya geçtiğimiz hafta yaptığı ‘uyuşturucu satıcılarının ayaklarını kırın’ talimatı üzerinden yüklendi.
Cemal Enginyurt sosyal medya platformu Twitter hesabından, “Beytüşşebap AKP İlçe Başkanı Hulusi Adıyaman’ın polis ve korucu olan korumalarının aracında uyuşturucu yakalanmış. @suleymansoylu soruyorum,ha bilmediğim duymadığım için soruyorum. Bu uyuşturucu tacirlerinin bacağı kırıldı mı? Kırılmadıysa değnek mi bulamadınız? Resminiz varmış.” ifadelerini paylaştı.Konuyla ilgili 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı