Cemal Enginyurt'tan ‘tetikçi tuttular’ çıkışı: Hesap vereceksiniz

Milletvekili Cemal Enginyurt sosyal medyadaki çıkışlarına bir yenisi daha ekledi. DP'li Cemal Enginyurt, ‘gereğini yapan tetikçi tuttunuz’ deyip, “Hesap vereceksiniz.” çıkışında bulundu.

GÜNDEM 01.10.2022, 23:45
1
Cemal Enginyurt'tan ‘tetikçi tuttular’ çıkışı: Hesap vereceksiniz
DP Milletvekili Cemal Enginyurt sosyal medya hesabından AK Parti iktidarına yönelik eleştirilerine bir yenisi daha ekledi. Enginyurt, ‘gereğini yapan tetikçi tuttunuz’ ifadesi dikkat çekti.
Demokrat Parti (DP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medyadaki çıkışlarına bir yenisini daha ekledi. AK Parti’ye eleştirilerini sıralayan Enginyurt, resmen açtı ağzını yumdu gözünü.
Cemal Enginyurt sosyal medya platformu Twitter hesabından, AK Parti’yi kastederek “Hesap vereceksiniz” çıkışında bulundu. Enginyurt, “Her türlü baskıyı kurdunuz. Hukuku kendinize uydurdunuz. Muhalif olanı zindana koydunuz. Gereğini yapan tetikçi tuttunuz. Şip şak emir alanlar kadronuz. Sadat korkakları ordunuz. SPK, borsa vurguncusunuz. Devleti zalimce soydunuz yönetemiyorsunuz, gideceksiniz. Hesap vereceksiniz.” ifadelerini paylaştı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:53
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:23
Yatsı 20:43
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı