Cengiz Ünder geleceği hakkında konuştu!

Cengiz Ünder, takımdaki geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

SPOR 16.01.2022, 21:35
Cengiz Ünder geleceği hakkında konuştu!
Fransa Ligue 1 ekiplerinden Marsilya'da kiralık olarak forma giyen Milli futbolcu Cengiz Ünder, takımdaki geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.
Roma'dan satın alma opsiyonu ile Marsilya'ya kiralanan Cengiz Ünder, Fransız basınından Telefoot'a konuştu. Marsilya'da forma giydiği için mutlu olduğunu dile getiren Milli yıldız, "Burada oynamak gurur kaynağı, Marsilya için en iyisini yapmak istiyorum. Bu kulübü hak ettiği yere geri getirmek ve Marsilya'nın tekrardan Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmesine yardım etmek istiyorum" sözlerini söyledi.
Cengiz Ünder takımdaki geleceği ile ilgili olarak ise "Burada %100 kalmak istiyorum, herkes Marsilya'daki macerama devam etmem konusunda hemfikir." dedi.

Takımın teknik direktörü Jorge Sampaoli hakkında da görüşlerini paylaşan başarılı futbolcu, "Jorge Sampaoli mi? Marsilya'ya gelmemin sebeplerinden biri de o. Onun tavsiyesi altında geliştiğim için çok mutluyum. Umarım uzun yıllar burada kalırım." ifadelerinde bulundu.
Sezon başında Roma'dan satın alma opsiyonuyla kiralık olarak Marsilya'ya transfer olan Cengiz Ünder, 21 maçta forma giydi ve 7 gol, 1 asistlik performans gösterdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı