Son Dakika

Chelsea, Leipzig'in Fransız yıldızını kadrosuna katıyor

ABD'li iş adamı Todd Boehly önderliğindeki konsorsiyumun kulübü satın almasının ardından yeni bir döneme giren İngiliz devi Chelsea, RB Leipzig'in yıldız futbolcusu Cristopher Nkunku'nun peşinde.

SPOR 30.09.2022, 22:20
11
Chelsea, Leipzig'in Fransız yıldızını kadrosuna katıyor
Todd Boehly önderliğindeki konsorsiyumun kulübü satın almasının ardından yeni bir döneme giren İngiliz devi Chelsea, RB Leipzig'in yıldız futbolcusu Cristopher Nkunku'nun peşinde.
İspanyol basınından AS'ta yer alan habere göre 25 yaşındaki Fransız futbolcu, yaz aylarında Chelsea için sağlık kontrollerinden geçti.
Sezon sonunda Nkunku'nun RB Leipzig'ten ayrılması beklenirken, iddialara göre forvet hattını güçlendirmek isteyen Chelsea, oyuncunun 60 milyon Euro'luk serbest kalma bedelini ödemeye hazır ve gelecek yaz transferi tamamlamayı planlıyor. 
Liverpool da peşindeydi
Bir diğer İngiliz devi Liverpool'un da Nkunku ile yakından ilgilendiği belirtilirken, yine de Chelsea'nin transferde avantajlı durumda olduğunun altı çizildi.
Sözleşme uzattı
Geçtiğimiz transfer döneminde yıldız futbolcunun ismi Paris Saint Germain, Manchester United ve Chelsea gibi Avrupa devleri ile anılırken, Leipzig futbolcusunu elinde tutmak için sözleşmesini 2026 yılına kadar uzatmıştı.
35 gol, 20 asist
Paris Saint Germain altyapısından yetişen ve 2019 yılında Leipzig'e imza atan Nkunku, geçtiğimiz sezon 52 maçta gösterdiği 35 gol ve 20 asistlik performansları ile dikkatleri çekmeyi başardı. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı